Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă de conopidă prăjită

Conopida prăjită coreeană

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Vedeți această rețetă de conopidă prăjită, vegetariană și fără gluten, din restaurantul lui Marcus Samuelsson, Roșul Roșu din Shoreditch, Londra


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • conopidă 1
  • ulei de masline
  • coriandru o grămadă mică, frunzele rupte
  • ceapa rosie 1/4, feliat subțire

Glazură Gochujang

  • gochujang 3 1/2 linguri
  • Miere 1 1/2 lingură
  • mirin 1 1/2 lingură

Porumbul se sfărâmă

  • ulei vegetal
  • porumb 1, sâmburii tăiați
  • semințe de dovleac 2 linguri
  • usturoi 1 cuișor, feliat

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Se freacă conopida cu 2 linguri de ulei de măsline și se condimentează cu generozitate.

  • Pasul 2

    Se prăjește 1 oră sau până se rumeneste frumos și se înmoaie când este străpuns cu un cuțit. Între timp, amestecați împreună ingredientele glazurii gochujang într-un castron.

  • Pasul 3

    Pentru mărunțire, încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie și prăjiți boabele de porumb la foc mare timp de 3-4 minute până când sunt carbonizate.

  • Pasul 4

    Adăugați semințele de dovleac și usturoiul și prăjiți-le 1 minut până devin aurii.

  • Pasul 5

    Periați conopida cu glazura gochujang și presărați dărâmăturile de porumb, coriandru și ceapă roșie.

Informatii nutritionale

  • Kcals 248
  • Gras 13g
  • Saturează 1.7g
  • Carbohidrați 22.8g
  • Zaharuri 14.7g
  • Fibră 4.6g
  • Proteină 7.6g
  • Sare 0,8g
.
#Conopida #prăjită #coreeană
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *