Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă de conopidă și linte prăjită

Conopidă prăjită cu fenicul și chimen cu piure de linte roșie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Gătitul consistent al țării Falcon oferă mâncăruri confortabile de casă perfecte – încercați această conopidă prăjită de la restaurantul Herefordshire ca un fel de mâncare vegetariană impresionant


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Citiți recenzia noastră despre restaurant despre The Falcon aici …

Ingrediente

  • semințe de chimen 1 linguriță
  • semințe de fenicul 1 linguriță
  • sare de telina 1 linguriță
  • conopide 2 medii, tăiate în fripturi groase de 4 x 21 / 2cm (folosiți tăieturile pentru supă)
  • ulei de rapita 3 linguri, plus extra pentru conopidă
  • unt 250g
  • sultane aurii 70g
  • alune de padure 70g, prăjite și tocate grosier
  • capere pentru bebeluși 4 lingurițe
  • tarhon ½ buchet mic, tocat mărunt
  • arpagic ½ buchet mic, tocat mărunt
  • patrunjel cu frunze plate ½ buchet mic, tocat mărunt
  • asmăţui ½ buchet mic, tocat mărunt (opțional)

PURÉE DE LINTE ROSII

  • linte roșii despicate 300g
  • șalotă 1, tocat mărunt
  • morcov 1, ras
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • cimbru 1 crenguță
  • frunza de dafin 1

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți ingredientele din piure de linte într-o tigaie mare și completați cu suficientă apă rece pentru a le acoperi. Gatiti la foc mediu timp de 15-20 de minute, amestecand regulat, astfel incat sa nu se prinda, pana cand are consistenta groasa de piure si linte este gatita. Țineți-vă cald.

  • Pasul 2

    Încălziți cuptorul la 200 ° C / ventilator 180 ° C / gaz 6. Amestecați semințele de chimen și fenicul și sarea de țelină, apoi amestecați 1 linguriță din aceasta în piureul de linte. Ungeți ușor fripturile de conopidă, apoi folosiți amestecul de condimente rămas pentru a le condimenta, bătând pentru a acoperi.

  • Pasul 3

    Încălziți uleiul de rapiță într-o tigaie mare, apoi gătiți fripturile de conopidă, în loturi, timp de 6-8 minute, întorcându-le pe jumătate, până când sunt cu adevărat aurii și caramelizate. Se transferă într-o tavă și se introduce în cuptor pentru 15 minute.

  • Pasul 4

    Adăugați untul în tigaie și, odată spumată, adăugați sultananele, alunele și caperele și gătiți timp de 1 minut. Se amestecă ierburile tocate.

  • Pasul 5

    Pentru a servi, lingurați o parte din piureul de linte pe 4 farfurii. Completați fiecare cu o friptură de conopidă, apoi lingurați peste capere, nuci și ierburi, terminând cu o strop de unt.

Informatii nutritionale

  • Kcals 1049
  • Gras 73g
  • Saturează 34.1g
  • Carbohidrați 63.6g
  • Zaharuri 21.2g
  • Fibră 12.6g
  • Proteină 27.9g
  • Sare 2g
.
#Conopidă #prăjită #fenicul #și #chimen #piure #linte #roșie
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast