Tipul bucătăriei:
Conopidă prăjită cu unt de salvie
- servește 4 persoane
- Uşor
Umflata conopidă se menține în această aromă vegetariană principală pentru patru. Această rețetă fără gluten necesită doar șase ingrediente (dintre care cele mai multe vor fi oricum pândite în dulapul dvs.), deci dacă sunteți în căutarea unei cine impresionante, dar ușoare, pline de aromă, atunci aceasta este cea pentru dvs.
* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- conopidă 1, frunze tăiate
- ulei de masline
- unt nesarat 150g, înmuiat
- salvie o grămadă mică, tocată mărunt
- nucşoară o grătar
- usturoi 1 cuișor, zdrobit
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Frecați conopida cu 3 linguri de ulei și puneți-o într-un vas mic de copt puțin mai mare decât conopida. Se condimentează bine și se prăjește 45 de minute – 1 oră până când se înmoaie, dar totuși are puțină mușcătură.
-
Pasul 2
Zdrobește untul, salvia, nucșoara și usturoiul cu câteva condimente și, după prăjirea inițială, perie cu generozitate untul pe toată conopida.
-
Pasul 3
Se prăjește încă 20-30 de minute, până când puteți introduce cu ușurință un cuțit în centrul tulpinii. Se amestecă cauli cu untul brun de câteva ori în timp ce se prăjește.
Informatii nutritionale
- Kcals 419
- Gras 40.2g
- Saturează 21.1g
- Carbohidrați 8.3g
- Zaharuri 4.8g
- Fibră 3g
- Proteină 4.7g
- Sare 0,1g