Tipul bucătăriei:
Coroană de croissant de dovleac și ricotta
- servește 10
- Uşor
Această rețetă epică vegetariană de divertisment este perfectă atunci când rudele coboară în casa ta pentru sărbători. Utilizarea aluatului de croissant Jus-Rol din cutie reduce faff și chiar am inclus un videoclip pentru a vă ajuta pe drum
Ingrediente
- dovlecei de nucă 750g, feliat
- salvie o grămadă, tocată mărunt
- ulei de masline
- ricotta 250g
- nucşoară o grătar
- usturoi 2 cuișoare, zdrobite
- parmezan (sau alternativă vegetală) 75g, ras fin, plus 2 linguri în plus
- aluat de croissant 2 cutii de 360 g
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Aruncați dovleceii cu jumătate de salvie, 2 linguri de ulei de măsline și condiment din abundență. Încărcați pe o tavă de copt și prăjiți-le timp de 30-40 de minute până când se înmoaie și se auresc în jurul marginilor. Misto.
-
Pasul 2
Bateți ricotta, restul de salvie, nucșoară, usturoiul și parmezanul împreună, apoi condimentați.
-
Pasul 3
Derulați cutiile de aluat de croissant și tăiați perforațiile pentru a face 12 triunghiuri de aluat în total. Luați cea mai mare foaie de copt pe care o aveți și aranjați triunghiurile într-un cerc suprapus, astfel încât capetele lungi și ascuțite să formeze o formă de stea.
-
Pasul 4
Adunați dovleacul într-un inel, deasupra patiseriei care se suprapune și împachetați ricotta brânză deasupra. Trageți fiecare triunghi de patiserie peste umplutură, apoi îndoiți capetele ascuțite pe ele.
-
Pasul 5
Se împrăștie peste parmezanul rămas și se coace timp de 30-35 de minute până devine auriu.
Informatii nutritionale
- Kcals 392
- Gras 24g
- Saturează 12.5g
- Carbohidrați 30.6g
- Zaharuri 8.5g
- Fibră 2.5g
- Proteină 12.2g
- Sare 1.3g