Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă vegetariană de Crăciun cu dovleac și ricotta

Coroană de croissant de dovleac și ricotta

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 10
  • Uşor

Această rețetă epică vegetariană de divertisment este perfectă atunci când rudele coboară în casa ta pentru sărbători. Utilizarea aluatului de croissant Jus-Rol din cutie reduce faff și chiar am inclus un videoclip pentru a vă ajuta pe drum


Ingrediente

  • dovlecei de nucă 750g, feliat
  • salvie o grămadă, tocată mărunt
  • ulei de masline
  • ricotta 250g
  • nucşoară o grătar
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • parmezan (sau alternativă vegetală) 75g, ras fin, plus 2 linguri în plus
  • aluat de croissant 2 cutii de 360 ​​g

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Aruncați dovleceii cu jumătate de salvie, 2 linguri de ulei de măsline și condiment din abundență. Încărcați pe o tavă de copt și prăjiți-le timp de 30-40 de minute până când se înmoaie și se auresc în jurul marginilor. Misto.

  • Pasul 2

    Bateți ricotta, restul de salvie, nucșoară, usturoiul și parmezanul împreună, apoi condimentați.

  • Pasul 3

    Derulați cutiile de aluat de croissant și tăiați perforațiile pentru a face 12 triunghiuri de aluat în total. Luați cea mai mare foaie de copt pe care o aveți și aranjați triunghiurile într-un cerc suprapus, astfel încât capetele lungi și ascuțite să formeze o formă de stea.

  • Pasul 4

    Adunați dovleacul într-un inel, deasupra patiseriei care se suprapune și împachetați ricotta brânză deasupra. Trageți fiecare triunghi de patiserie peste umplutură, apoi îndoiți capetele ascuțite pe ele.

  • Pasul 5

    Se împrăștie peste parmezanul rămas și se coace timp de 30-35 de minute până devine auriu.

Informatii nutritionale

  • Kcals 392
  • Gras 24g
  • Saturează 12.5g
  • Carbohidrați 30.6g
  • Zaharuri 8.5g
  • Fibră 2.5g
  • Proteină 12.2g
  • Sare 1.3g
.
#Coroană #croissant #dovleac #și #ricotta
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *