Tipul bucătăriei:
curry de conopidă
- serveste 4
- Uşor
Condimentează ziua de luni fără carne cu cel mai bun curry de conopidă: perfect dacă îți este poftă de ceva bogat și pământesc. Combinată în mod ideal cu orez naan sau basmati, conopida nu a avut niciodată un gust mai bun
Încercați acest curry vegan de conopidă, apoi verificați-ne curry vegetarian, ardei iute vegetarian, paella vegetariană si altul retete vegetariene.
Ingrediente
- ceapa 2, tocate fin
- ulei
- ghimbir 1 cm, ras
- pasta de curry 2 linguri (folosiți mai multe dacă vă place fierbinte)
- lapte de nucă de cocos tavă de 400 g
- roșii feliate tavă de 400 g
- conopidă 1 cap, rupt în bucăți
- cartofi 2, decojite și tăiate în bucăți
- lămâie 1, suc
- spanac pungă de 200 g
Metodă
-
Pasul 1
Prăjiți ceapa în puțin ulei până încep să se înmoaie, adăugați pasta de ghimbir și curry și prăjiți până se parfumează. Adăugați laptele de cocos, roșiile, conopida și cartofii și aduceți la fiert. Gatiti 20-30 de minute sau pana cand cartoful este fiert, apoi condimentati cu sare. Se amestecă sucul de lămâie și spanacul și se lasă 2 minute cu capac, dar pe foc. Se condimentează și se servește cu pâine naan și orez basmati.
Informatii nutritionale
- Kcals 357
- Gras 22.2g
- Saturate 14.5g
- Carbohidrați 28.2g
- Fibră 6.8g
- Proteină 12.8g
- Sare 0,76g