Skip to content

Fara glutenVegetarian

Tipul bucătăriei:

Reteta de legume Satay Curry

Curry vegetal satay

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Acest curry vegan cremos este ambalat cu o mulțime de legume nutritive, ghimbir și ardei iute pentru o masă sănătoasă fără carne


Faceți acest curry satay ușor de legume pentru o cină reconfortantă, apoi verificați mai multe rețete de curry vegan, cum ar fi curryul nostru de spanac, naut și cartofi.

Pentru mai multe opțiuni vegetale, încercați curry vegetarian, ardei iute vegetarian, paella vegetariană si altul rețete vegetariene.

Ingrediente

  • Vânătă 1, cubulat
  • ulei de arahide 2 lingurițe
  • ceapă 1/2, feliat subțire
  • ardei rosu 1, tocat
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, ras fin
  • ardei iute roșu 1, însămânțată și tocată mărunt
  • unt de arahide crocant 2 linguri
  • lapte ușor de cocos Cutie de 400 ml
  • mangetout o mână
  • porumb dulce 75g
  • tei 2, suc
  • orez fiert de iasomie a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Întoarceți vinetele într-un castron și aruncați cu 1 linguriță de ulei de arahide. Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare și fierbeți vinetele timp de 5 minute până se rumenesc și încep să se înmoaie. Adăugați ceapa, piperul, lingurița rămasă de ulei și un vârf de condiment și fierbeți 5 minute până când ceapa s-a înmuiat și piperul se colorează la margini. Adăugați usturoiul, ghimbirul și ardeiul iute și gătiți timp de 2 minute înainte de a adăuga untul de arahide și laptele de cocos. Fierbeți ușor timp de 10 minute până când se îngroașă, apoi adăugați mangetout și boabe de porumb dulce și fierbeți timp de 5 minute până când tocmai s-a fiert. Condimentați și amestecați sucul de lămâie, apoi serviți cu orez de iasomie.

Informatii nutritionale

  • Kcals 193
  • Gras 14g
  • Saturează 7.5g
  • Carbohidrați 8.6g
  • Zaharuri 6.5g
  • Fibră 5.2g
  • Proteină 5.4g
  • Sare 0,1g
.
#Curry #vegetal #satay
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *