Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

7331

Dafin uns cu unt și morcovi de cimbru

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Morcovii glazurati, unsi cu unt sunt o garnitura minunata, speciala pentru o friptura sau orice alta masa principala. Dacă nu ați încercat acest mod de a găti morcovii, trebuie. Acestea pot fi făcute înainte, apoi reîncălzite ușor pentru a servi.


Ingrediente

  • morcovi Chantenay mari 750 g, tăiate la jumătate
  • unt 50 g
  • foi de dafin 2
  • cimbru 2 crengute
  • seminte de coriandru 5
  • zahăr tos de aur sau demerara 3 lingurite
  • supa usoara de legume

Metodă

  • Pasul 1

    Pune morcovii într-o cratiță mare, lată, puțin adâncă, cu capac, cu untul, dafinul, cimbru, semințele de coriandru și zahărul. Adăugați suficient bulion de legume pentru a ajunge la jumătatea morcovilor. Aduceți la fiert, puneți un capac și gătiți până când morcovii sunt aproape fragezi, aproximativ 10-12 minute.

  • Pasul 2

    Scoateți capacul, apoi fierbeți tare, întorcând legumele până când lichidul s-a evaporat și morcovii sunt glazurați.

Informatii nutritionale

  • Kcals 117
  • Carbohidrați 12.4g
  • Proteină 0,9g
  • Gras 7.4g
  • Sare 0,65g
  • Fibră 3g
#Dafin #uns #unt #și #morcovi #cimbru
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *