Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Două boluri cu linte galbenă acoperite cu cuburi de brânză prăjită crocantă

Dahl de nucă de cocos cu panou crocant

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Această rețetă cremă dahl este o cină surprinzător de săracă în calorii. Cuburi de panouri aurii sunt servite deasupra dahlului condimentat ușor. Această cină vegetală este cel mai bine mâncată cu o mulțime de chapatis


Faceți acest dahl de nucă de cocos pentru o cină reconfortantă, apoi verificați mai multe rețete vegetariene cu curry cum ar fi ușor nostru spanac, năut și curry de cartofi, curry de linte și cartof dulce și curry de linte. De asemenea, avem mai multe rețete dahl de încercat.

Pentru mai multe opțiuni vegetale, încercați curry vegetarian, ardei iute vegetarian, paella vegetariană si altul rețete vegetariene.

Ingrediente

  • lentile roșii 200g
  • lapte ușor de cocos Cutie de 400 ml
  • ceapă 1, tocat mărunt
  • roșii de prune 2 medii, tocate
  • ardei iute verzi 2, tocat
  • turmeric măcinat 1 linguriță
  • ulei de arahide pentru prajit
  • paneer Bloc de 225g, cubulat
  • garam masala 1 linguriță
  • semințe de muștar negru ½ linguriță
  • semințe de chimen ½ linguriță
  • usturoi 2 cuișoare, tăiate felii
  • ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, tăiată în bețișoare
  • coriandru o mână, tocată
  • chapatis a servi (opțional)

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți linte, lapte de cocos, ceapă, roșii, ardei iute și turmeric într-o tigaie cu 300 ml apă și mult condiment. Aduceți la fierbere, reduceți-l la foc mic, apoi gătiți timp de 30 de minute, amestecând ocazional.

  • Pasul 2

    Se prăjește geamul în puțin ulei până devine auriu și crocant pe toate părțile. Presară deasupra garam masala, condimentează și aruncă.

  • Pasul 3

    Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mică și prăjiți semințele de muștar și de chimen până când încep să iasă și să devină parfumate. Adăugați usturoiul și ghimbirul și prăjiți până devin foarte aurii.

  • Pasul 4

    Puneți lintea în boluri, acoperiți cu panoul, apoi puneți-l peste uleiul aromat și condimentele și presărați coriandru. Serviți cu chapatis, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 505
  • Gras 28.1g
  • Saturează 15.6g
  • Carbohidrați 34g
  • Zaharuri 6.1g
  • Fibră 4.8g
  • Proteină 26.6g
  • Sare 0,1g
.
#Dahl #nucă #cocos #panou #crocant
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *