Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă Dhal de nucă de cocos

Dahl de nucă de cocos vegan

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Încercați rețeta noastră super simplă de dahl vegan, făcută din ingrediente de bază și gata în 30 de minute. Ceapa prăjită, frunzele de curry și semințele de muștar fac un topping colorat și crocant. Serviți cu pâine plate sau ca garnitură la curry


Preparați acest dahl vegan cu nucă de cocos pentru o cină reconfortantă, apoi consultați mai multe rețete de curry vegan, cum ar fi curry ușor de spanac, năut și cartofi, curry de linte, și clasic reteta dahl. Avem și multe altele retete dahl a incerca.

Ingrediente

  • lentile roșii 250 g
  • lapte de nucă de cocos 400 ml
  • rosii 2 medii, tocate
  • curcumă 1 lingura
  • ardei iute verzi 2-3 lungi ascuțite, feliate
  • seminte de mustar negru 2 lingurite (optional)
  • ceapa 1 tocat fin, 1 feliat (feliat este optional)
  • frunze de curry o mână de proaspăt (opțional)
  • pâine plate a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Pune lintea roșie, laptele de cocos, ceapa tocată, roșia, ardeiul iute lung și turmericul într-o tigaie cu 300 ml apă. Sezon. Se fierbe timp de 20 de minute până când lintea este fragedă.

  • Pasul 2

    Prăjiți o altă ceapă feliată în 4 linguri de ulei până devine crocantă, adăugați o mână de frunze proaspete de curry (găsiți-le în secțiunea de ierburi din magazinele asiatice) sau coriandru și semințe de muștar și sfârâie. Se presară peste linte. Se serveste cu paine plate.

#Dahl #nucă #cocos #vegan
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *