Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Reteta de ravioli de ricotta cu spanac

Deschideți ravioli cu spanac și ricotta

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Acest amestec clasic de arome este un favorit pentru un motiv. A face ravioli deschise înseamnă că este rapid și ușor. Folosiți paste uscate dacă nu găsiți proaspete și gătiți conform instrucțiunilor de pe pachet


Ingrediente

  • ulei
  • ceapă 1 mic, tocat fin
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • spanac 100 g
  • ricotta 150 g
  • foi de paste proaspete 6
  • parmezan sau alternativă vegetariană ras pentru a face 3 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se caleste ceapa si usturoiul pana se inmoaie, se adauga spanacul si se amesteca pana se ofilesc. Adăugați ricotta, rupând-o în bucăți și asezonați bine. Țineți de cald.

  • Pasul 2

    Între timp, fierbeți foile de paste în apă clocotită timp de 2-3 minute până se înmoaie, scurgeți bine.

  • Pasul 3

    Pe fiecare farfurie se stratifica 3 foi de paste cu amestecul de spanac, se presara blaturile cu putin parmezan si piper negru. Se serveste cu salata.

Informatii nutritionale

  • Kcals 590
  • Gras 21.6g
  • Saturate 8.7g
  • Carbohidrați 75.1g
  • Proteină 28.4g
#Deschideți #ravioli #spanac #și #ricotta
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *