Tipul bucătăriei:
Deschideți ravioli cu spanac și ricotta
- serveste 2
- Uşor
Acest amestec clasic de arome este un favorit pentru un motiv. A face ravioli deschise înseamnă că este rapid și ușor. Folosiți paste uscate dacă nu găsiți proaspete și gătiți conform instrucțiunilor de pe pachet
Ingrediente
- ulei
- ceapă 1 mic, tocat fin
- usturoi 2 cuișoare, zdrobite
- spanac 100 g
- ricotta 150 g
- foi de paste proaspete 6
- parmezan sau alternativă vegetariană ras pentru a face 3 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se caleste ceapa si usturoiul pana se inmoaie, se adauga spanacul si se amesteca pana se ofilesc. Adăugați ricotta, rupând-o în bucăți și asezonați bine. Țineți de cald.
-
Pasul 2
Între timp, fierbeți foile de paste în apă clocotită timp de 2-3 minute până se înmoaie, scurgeți bine.
-
Pasul 3
Pe fiecare farfurie se stratifica 3 foi de paste cu amestecul de spanac, se presara blaturile cu putin parmezan si piper negru. Se serveste cu salata.
Informatii nutritionale
- Kcals 590
- Gras 21.6g
- Saturate 8.7g
- Carbohidrați 75.1g
- Proteină 28.4g
#Deschideți #ravioli #spanac #și #ricotta