Tipul bucătăriei:
Dips de zeiță verde și diavol roșu cu grisine de casă și legume
- serveste 12
- Uşor
Aceste zeițe verzi și diavol roșu sunt o modalitate excelentă de a vă face picnicul mai interesant și sunt grozave ca o gustare cu băuturi
Urmărește videoclipul nostru de 20 de secunde pentru cel mai simplu mod de a împroșca un avocado…
Ingrediente
- ridichi amestecate 24
- pui de fenicul 2, tăiate în felii subțiri
- castraveți striați 3, tăiați în felii lungi
ZEITĂ VERDE DIP
- ceapa verde 1 buchet, tocat
- lămâie 1, suc
- avocado 1, cu pietre și tocate
- busuioc un buchet mic, tocat
- arpagic un buchet mic, tocat
- mentă un buchet mic, tocat
RED DEVIL DIP
- ardei roșii prăjiți dintr-un borcan 4, scurs
- usturoi ½ cuișoare
- nuci 50 g, prăjită
- harissa 2 linguri
- ulei de masline 1 lingura
- lămâie 1, suc
ȘTIȚELE
- amestec de pâine ciabatta 1 pachet (aproximativ 500 g)
- ulei de masline
- făină pentru praf
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 220C/ventilator 200C/gaz 7. Preparați aluatul urmând instrucțiunile de pe pachet, adăugând 2 linguri de ulei de măsline în amestec. Se lasa sa creasca, se framanta usor pe o suprafata infainata, apoi se imparte in 4. Se ruleaza fiecare bucata intr-un dreptunghi lung. Tăiați în fâșii de aproximativ 1½ cm lățime.
-
Pasul 2
Ungeți 2 tăvi de copt antiaderente și puneți benzile pe ele, răsucindu-le pe fiecare de câteva ori pe măsură ce faceți acest lucru. Se lasa din nou la dovada 5-10 minute, pana au mai crescut putin. Coaceți aproximativ 10-12 minute, sau până devin aurii.
-
Pasul 3
Pentru a face diavolul roșu și zeița lăcomiei, turnați ingredientele pentru fiecare, separat, într-un robot de bucătărie, amestecați până se omogenizează, apoi asezonați. Serviți dips-urile cu grisine și legume.
Informatii nutritionale
- Kcals 228
- Gras 12.2g
- Saturate 3.2g
- Carbohidrați 21g
- Zaharuri 3g
- Fibră 3.3g
- Proteină 7g
- Sare 0,6g