Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

807

Dovleac prăjit cu chilli și pesmet de salvie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 12
  • Uşor

Acest fel de mâncare sănătos, vegetal, poate fi servit ca garnitură sau ca aperitiv. Dovleceii sunt gătiți încet și condimentați cu ardei iute și Grana Padano. Fă-ți propriul pesmet șuierând pâinea de o zi într-un robot de bucătărie.


Ingrediente

  • dovleac 2, semințele îndepărtate
  • pesmet proaspăt 80 g
  • ulei de masline
  • usturoi 2 cuișoare, tăiate felii
  • ardei iute roșu 1, feliat
  • salvie un buchet mic, doar frunze
  • Grana Padano (sau alternativă vegetariană) rasă pentru a face 3 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Puneți dovleceii într-o tavă de copt. Se amestecă pesmetul cu 2 linguri de ulei și se asezonează. Stropiți dovleceii cu usturoi, ardei iute și salvie, stropiți cu 2 linguri ulei, asezonați și stropiți cu pesmet și brânză.

    Coaceți 35-40 de minute până când sunt fragede și aurii.

Informatii nutritionale

  • Kcals 114
  • Carbohidrați 15.8g
  • Proteină 3.2g
  • Gras 4.7g
  • Sare 0,19g
  • Saturate 1g
  • Fibră 2.2g
#Dovleac #prăjit #chilli #și #pesmet #salvie
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *