Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Dovlecei fripți cu mascarpone, parmezan și salvie

Dovlecei fripți cu mascarpone, parmezan și salvie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Dovleceii sunt o legumă cu un gust atât de delicios și funcționează bine atât ca garnitură principală, cât și ca garnitură. Aici ocupă centrul unei rețete grozave de toamnă și este prăjită cu mascarpone, parmezan și salvie


Ingrediente

  • dovleac 1 mic, semințele îndepărtate
  • ulei de masline
  • parmezan 2 linguri, ras
  • salvie un pumn mic de frunze, tocate
  • mascarpone 4 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Puneti putin ulei in fiecare jumatate de dovleac si adaugati salvie. Se prăjește la 200C/ventilator 180C/gaz 6 timp de 40-50 de minute sau până când se înmoaie și se prăjește pe margini. Turnați mascarpone în goluri și amestecați, asezonați și presărați cu parmezan.

Informatii nutritionale

  • Kcals 328
  • Gras 24.1g
  • Saturate 11.3g
  • Carbohidrați 22.5g
  • Fibră 4g
  • Proteină 6.5g
  • Sare 0,5g
#Dovlecei #fripți #mascarpone #parmezan #și #salvie
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *