Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Tacos care conțin dovlecei prăjiți, fasole neagră, ceapă roșie și felii de jalapeño

Dovlecei prăjiți și tacos cu fasole neagră

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Acești tacos vegetarieni cu dovlecei prăjiți și fasole neagră reprezintă o masă grozavă, ușoară, la mijlocul săptămânii. Prăjirea dovleceilor scoate în evidență dulceața sa naturală, care se echilibrează frumos cu fasolea pământoasă


Ingrediente

  • dovleac 1, curățat și tăiat cubulețe mari
  • ulei de masline
  • semințe de chimen 1 lingura
  • boia afumată fierbinte ½ linguriță
  • fasole neagra Tavă de 400 g, clătită și scursă bine
  • tortilla de porumb 8
  • jumătate de grăsime sau crème fraîche 100 g
  • lămâie verde 1, suc și zestă
  • ceapă roșie sau felii murate sau jalepeño a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se amestecă dovleceii cu 2 linguri de ulei, condimentele și niște condimente, apoi se întinde pe o tavă și se coace timp de 15-20 de minute, sau până se înmoaie. Se pune fasolea într-o tigaie și se încălzește, amestecând.

  • Pasul 2

    Încălziți tortilla, apoi împărțiți amestecul de dovlecei între ele. Se amestecă crème fraîche cu sucul și coaja de lămâie și se condimentează. Pune o lingura pe fiecare tortilla, apoi termina cu ceapa si jalepeños.

Informatii nutritionale

  • Kcals 456
  • Gras 10.6g
  • Saturate 3.5g
  • Carbohidrați 70,9g
  • Fibră 11.5g
  • Proteină 13.3g
.
#Dovlecei #prăjiți #și #tacos #fasole #neagră
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *