Tipul bucătăriei:
Empanada cu brânză și ceapă argentiniană
- face 12
- Uşor
Aceste empanadas aurii au o întorsătură britanică cu o brânză cheddar învechită și umplutură de ceapă fiartă lent. Această rețetă vine de la restaurantul Soho, Sucre
Preparați aceste empanadas copioase cu brânză argentiniană și ceapă, apoi verificați empanadas ecuadoriane și arepa venezuelene pentru mai multă inspirație de mâncare stradală în stil sud-american
Ingrediente
- unt nesarat 50 g
- ceapa 2, feliate subțiri
- boabe întregi de piper negru măcinat pentru a face ½ linguriță
- fulgi de ardei iute uscat o ciupitura
- cheddar matur 100g, ras
- provolone 100g, ras
- aluat praf bloc de 500 g
- făină simplă pentru praf
- ou 1, bătut
Metodă
-
Pasul 1
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu și gătiți ceapa cu piperul negru, fulgii de ardei iute și un praf mare de sare timp de 40 de minute până când ceapa devine maro deschis. Luați de pe foc, răciți complet și amestecați ambele brânzeturi.
-
Pasul 2
Încinge cuptorul la 220C/ventilator 200C/gaz 7. Întindeți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată la o grosime de ½ mm. Ștampilați cercuri de 12 x 10 cm folosind un tăietor de biscuiți sau un pahar. Puneți 1 lingură de umplutură în mijlocul fiecărui cerc, apoi ungeți marginile expuse aluatului cu ou bătut și pliați pentru a crea semicercuri. Folosiți o furculiță pentru a sigila aluatul. Transferați empanadas în tăvi de copt tapetate cu hârtie de copt și ungeți cu mai mult ou bătut, apoi coaceți timp de 12-14 minute sau până se rumenesc. Se lasa putin la racit, apoi se serveste cald sau rece.
Informatii nutritionale
- Kcals 302
- Gras 22g
- Saturate 10.4g
- Carbohidrați 17.4g
- Zaharuri 1.7g
- Fibră 1.9g
- Proteină 7.5g
- Sare 0,7g