Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Falafel de spanac cu salata de mangetout de susan

Falafel de spanac cu salată de mangetout de susan

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Falafelul nostru cu conținut scăzut de grăsimi și calorii are o întorsătură de spanac în această rețetă ușoară. Însoțiți falafelul dvs. de casă cu o salată proaspătă de mange tout pentru o masă sănătoasă și de bine.


Ingrediente

  • naut tavă de 400 g, scursă
  • pui frunze de spanac 100g, ofilite si scurse
  • usturoi 1 cuișoare, tocat grosier
  • pudra de curry 1 lingura
  • făină simplă 2 linguri
  • ulei de masline
  • sos de soia 1 lingura
  • otet de orez 1 lingura
  • ulei de susan
  • seminte de susan 2 lingurite
  • mangetout 200 g, tăiate juliană
  • morcov 1, juliană
  • ceapa rosie ½ tăiate mărunt
  • tahini 2 lingurite
  • iaurt natural 2 linguri
  • lămâie ½ suc

Metodă

  • Pasul 1

    Pulsați năutul, spanacul, usturoiul, praful de curry, făina și niște condimente într-un robot de bucătărie. Formați în chifteluțe. Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă și gătește până când devine auriu pe ambele părți. Se amestecă soia, oțetul, 1 linguriță ulei de susan și semințele de susan împreună, se amestecă cu mangeout, morcovul și ceapa. Amestecați tahini, iaurtul și sucul de lămâie, apoi turnați peste falafel și salată.

Informatii nutritionale

  • Kcals 320
  • Gras 14.1g
  • Carbohidrați 31g
  • Fibră 11g
  • Proteină 17.2g
  • Sare 2.3g
#Falafel #spanac #salată #mangetout #susan
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *