Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Fasole cu roșii, usturoi și ardei iute

Fasole cu roșii, usturoi și ardei iute

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca garnitură
  • Puțin efort

Fasolea poate fi gătită pentru scurt timp, astfel încât să mai aibă puțină mușcătură sau înăbușită încet într-un sos până când se înmoaie cu adevărat. Această rețetă le gătește încet cu roșii, chilli și cuișoare.


Ingrediente

  • fasole de alergare 300 g
  • ulei de masline 3 linguri
  • usturoi 2 cuișoare, tăiate mărunt
  • fulgi de chilli un ciupit mare
  • cuișoare 2
  • roșii prune 2 cutii de 400 g, scurse de suc
  • busuioc un buchet mic, frunze rupte

Metodă

  • Pasul 1

    Rulați o curățătoare de cartofi pe ambele părți ale fasolei pentru a îndepărta orice bucăți de fir. Tăiați pe diagonală bucăți de 2 cm. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare și lată și adaugă usturoiul. Gatiti 2 minute apoi adaugati fasolea, chilli si cuisoare.

  • Pasul 2

    Gatiti 2 minute apoi adaugati rosiile scurse. Acoperiți și gătiți timp de 20-30 de minute până când fasolea este fragedă și sosul este gros și bogat. Se amestecă prin busuioc chiar înainte de servire.

#Fasole #roșii #usturoi #și #ardei #iute
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *