Tipul bucătăriei:
Feta coaptă cu roșii și oregano
- serveste 4
- Uşor
Încercați acest aperitiv mai mult, mediteranean. In aceasta reteta feta este copta cu rosii, chilli si oregano. Serviți cu pâine crustă pentru a curăța sucurile.
Ingrediente
- ulei de masline
- usturoi 2 cuișoare, tăiate felii
- fulgi de chilli un ciupit mare
- roșii prune 2 cutii de 400 g, scurse
- oregano un pumn mic de frunze, tocate
- feta 2 blocuri de 200 g, de servit
Metodă
-
Pasul 1
Se incinge 3 linguri de ulei intr-o tigaie, se adauga usturoiul si se fierbe un minut. Adăugați chilli și roșiile și fierbeți timp de 25 de minute până se îngroașă. Se condimentează și se amestecă cu oregano.
Se incinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Se pune feta intr-un vas rezistent la cuptor, se acopera cu sos si se coace 20 de minute inainte de servire.
Informatii nutritionale
- Kcals 344
- Carbohidrați 4.5g
- Proteină 17.2g
- Gras 28.8g
- Sare 3,75g
- Saturate 13.8g
- Fibră 0,1g
#Feta #coaptă #roșii #și #oregano