Tipul bucătăriei:
Feta la cuptor cu linte, ardei iute și ierburi
- servește 2
- Uşor
Verificați această rețetă feta cremă super simplă cu ceapă roșie dulce și ardei iute. Această masă ușoară este săracă în calorii și este potrivită pentru legume
* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- feta 200g bloc
- ceapa rosie ½, feliat fin
- ardei iute roșu 1, tocat mărunt
- ulei de masline 2 linguri
- lămâie 1, înjumătățit
- linte puy gata de consum Ambalaj de 250g
- mentă o mână, tocată
- coriandru o mână, tocată
- pâine crustă a servi
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Tăiați feta 1/ 2 și așezați fiecare bloc pe o bucată de folie.
-
Pasul 2
Împărțiți ceapa și ardeiul iute între cele două colete, stropiți-le ambele cu 1 lingură de ulei de măsline și o stoarcere de suc de lămâie, apoi condimentați bine și trageți părțile laterale pentru a face o barcă cu folie. Coaceți timp de 15 20 de minute până când s-a înmuiat sau a început să devină auriu pe margini.
-
Pasul 3
Încălziți linte urmând instrucțiunile pachetului. Condimentați și amestecați majoritatea ierburilor, apoi împărțiți-le între două farfurii. Așezați feta deasupra și lingurați peste sucurile din colete. Completați cu restul de ierburi și încă o stoarcere de lămâie și serviți cu pâine crustă.
Informatii nutritionale
- Kcals 548
- Gras 33,5g
- Saturează 15.6g
- Carbohidrați 29.5g
- Zaharuri 4.7g
- Fibră 8.2g
- Proteină 28g
- Sare 3.7g