Skip to content

Fara glutenVegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă de salată de linte cu Feta și pâine crocantă.  Servit pe o farfurie albă cu un șervețel albastru pe o masă gri.

Feta la cuptor cu linte, ardei iute și ierburi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Verificați această rețetă feta cremă super simplă cu ceapă roșie dulce și ardei iute. Această masă ușoară este săracă în calorii și este potrivită pentru legume


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • feta 200g bloc
  • ceapa rosie ½, feliat fin
  • ardei iute roșu 1, tocat mărunt
  • ulei de masline 2 linguri
  • lămâie 1, înjumătățit
  • linte puy gata de consum Ambalaj de 250g
  • mentă o mână, tocată
  • coriandru o mână, tocată
  • pâine crustă a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Tăiați feta 1/ 2 și așezați fiecare bloc pe o bucată de folie.

  • Pasul 2

    Împărțiți ceapa și ardeiul iute între cele două colete, stropiți-le ambele cu 1 lingură de ulei de măsline și o stoarcere de suc de lămâie, apoi condimentați bine și trageți părțile laterale pentru a face o barcă cu folie. Coaceți timp de 15 20 de minute până când s-a înmuiat sau a început să devină auriu pe margini.

  • Pasul 3

    Încălziți linte urmând instrucțiunile pachetului. Condimentați și amestecați majoritatea ierburilor, apoi împărțiți-le între două farfurii. Așezați feta deasupra și lingurați peste sucurile din colete. Completați cu restul de ierburi și încă o stoarcere de lămâie și serviți cu pâine crustă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 548
  • Gras 33,5g
  • Saturează 15.6g
  • Carbohidrați 29.5g
  • Zaharuri 4.7g
  • Fibră 8.2g
  • Proteină 28g
  • Sare 3.7g
.
#Feta #cuptor #linte #ardei #iute #și #ierburi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *