Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Reteta Garam Masala Friptura Varza de Bruxelles

Garam masala friptura varza de Bruxelles

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca o parte
  • Uşor

Animați-vă cina de Crăciun sau masa de iarnă cu această uimitoare versiune indiană picantă a umililor noștri varze de Bruxelles! Garam masala de casă este delicioasă și poate fi folosită ca o stropire finală în orice rețetă de curry


Faceți acești germeni fripți cu garam masala, apoi verificați-ne Varza de Bruxelles cu bacon si castane, varza cu ghimbir si portocala, varză de Bruxelles prăjită și altele Retete de varza de Bruxelles.

Ingrediente

  • varză de Bruxelles 450 g, tăiate și tăiate la jumătate
  • ulei
  • garam masala (vezi mai jos) 3 lingurițe

GARAM MASALA

  • bat de scortisoara 1
  • cardamom 1 lingură, semințe eliberate din păstăi
  • semințe de chimen 1 lingura
  • boabe de piper negru 1 lingura
  • cuișoare 6
  • nucşoară ras pentru a face 1 lingura
  • ghimbir de pamant 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face garam masala, măcinați toate condimentele împreună într-o râșniță de condimente sau într-o râșniță de cafea. Depozitați într-un recipient etanș.

  • Pasul 2

    Se incinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se varsa varza intr-un castron, se adauga 2 linguri ulei, multe condimente si garam masala. Răsturnați lotul pe o tavă de copt cu margine și coaceți timp de 30-35 de minute sau până când mugurii sunt crocanți și rumeniți la margini. Stropiți cu puțin garam masala. Păstrați amestecul de condimente rămas timp de până la 3 luni.

Informatii nutritionale

  • Kcals 116
  • Gras 7.4g
  • Carbohidrați 5g
  • Fibră 6.2g
  • Proteină 4.2g
  • Sare 0,1g
#Garam #masala #friptura #varza #Bruxelles
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *