Tipul bucătăriei:
Garam masala friptura varza de Bruxelles
- servește 4 ca o parte
- Uşor
Animați-vă cina de Crăciun sau masa de iarnă cu această uimitoare versiune indiană picantă a umililor noștri varze de Bruxelles! Garam masala de casă este delicioasă și poate fi folosită ca o stropire finală în orice rețetă de curry
Faceți acești germeni fripți cu garam masala, apoi verificați-ne Varza de Bruxelles cu bacon si castane, varza cu ghimbir si portocala, varză de Bruxelles prăjită și altele Retete de varza de Bruxelles.
Ingrediente
- varză de Bruxelles 450 g, tăiate și tăiate la jumătate
- ulei
- garam masala (vezi mai jos) 3 lingurițe
GARAM MASALA
- bat de scortisoara 1
- cardamom 1 lingură, semințe eliberate din păstăi
- semințe de chimen 1 lingura
- boabe de piper negru 1 lingura
- cuișoare 6
- nucşoară ras pentru a face 1 lingura
- ghimbir de pamant 1 lingura
Metodă
-
Pasul 1
Pentru a face garam masala, măcinați toate condimentele împreună într-o râșniță de condimente sau într-o râșniță de cafea. Depozitați într-un recipient etanș.
-
Pasul 2
Se incinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se varsa varza intr-un castron, se adauga 2 linguri ulei, multe condimente si garam masala. Răsturnați lotul pe o tavă de copt cu margine și coaceți timp de 30-35 de minute sau până când mugurii sunt crocanți și rumeniți la margini. Stropiți cu puțin garam masala. Păstrați amestecul de condimente rămas timp de până la 3 luni.
Informatii nutritionale
- Kcals 116
- Gras 7.4g
- Carbohidrați 5g
- Fibră 6.2g
- Proteină 4.2g
- Sare 0,1g