Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă Gazpacho cu Crutoane Brânză și Pesto

Gazpacho cu crutoane pesto brânză

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 4 persoane
  • Uşor

Utilizați roșii coapte în această supă spaniolă netedă ca mătăsosul și împrăștiați-o cu crutoane de brânză


Ingrediente

  • roșii 1kg foarte copt, tocat
  • castravete ½, tăiat cubulețe
  • piper verde 1, cubulete
  • usturoi 1 cuișor, tocat
  • ulei de măsline extra virgin 3 linguri, plus extra de servit
  • oțet de sherry 4 linguri, plus puțin suplimentar
  • Tabasco câteva liniuțe
  • zahăr pudră 1 linguriță
  • boabe de piper negru zdrobit pentru a face ¼ linguriță
  • fulgi de sare de mare 1 lingură, plus puțin suplimentar
  • busuioc o grămadă mică, tocată

CROUTONS

  • aluat 2 felii groase, tăiate în crutoane groase
  • usturoi 2 cuișoare, bătute
  • ulei de măsline extra virgin 2 linguri
  • pesto proaspăt 4 linguri
  • manchego (sau alternativă vegetală) 50g, ras fin

Metodă

  • Pasul 1

    Introduceți toate ingredientele pentru gazpacho într-un castron mare și amestecați bine. Acoperiți și răciți timp de 4-5 ore sau peste noapte.

  • Pasul 2

    Folosiți un blender sau un robot de bucătărie pentru a amesteca amestecul de gazpacho până când se omogenizează, adăugând mai multă sare sau oțet de sherry după gust. Chill.

  • Pasul 3

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Puneți crutoanele cu usturoi și usturoiul pe o tavă de copt, stropiți cu uleiul, condimentați și aruncați bine. Se prăjește timp de 12-15 minute sau până când este foarte clare. Adăugați pesto-ul în tavă și aruncați-l foarte bine din nou, apoi presărați peste manchego și gătiți până când este crocant și clocotit.

  • Pasul 4

    Puneți gazpacho în boluri, apoi acoperiți crutoanele cu brânză și un strop de ulei.

Informatii nutritionale

  • Kcals 383
  • Gras 25.8g
  • Saturează 6.3g
  • Carbohidrați 25.8g
  • Zaharuri 10.8g
  • Fibră 4.9g
  • Proteină 9.3g
  • Sare 4.7g
.
#Gazpacho #crutoane #pesto #brânză
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast