Tipul bucătăriei:
Gnocchi copți cu broccoli și brânză albastră
- serveste 4
- Uşor
Pregătiți acest fel de mâncare cremoasă de gnocchi vegetarian copt pentru o masă ușoară de familie la mijlocul săptămânii. Brânza albastră conferă acestei tavițe o aromă încântătoare, dar o puteți adapta pentru a se potrivi cu resturile de tablă de brânză, dacă doriți
Încercați acest gnocchi copt cu broccoli și brânză albastră sau consultați rețetele noastre de gnocchi.
Vrei să înveți cum să-ți faci singuri gnocchi? Urmați rețeta noastră ușoară de gnocchi de casă.
Ingrediente
- Gnocchi 500 g
- broccoli tulpină 200 g
- dolcelatte sau brânză albastră cremoasă 150g, maruntita
- cremă unică oală de 150 ml
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 190C/ventilator 170C/gaz 5. Încinge o tigaie mare cu apă cu sare până la fierbere. Gatiti gnocchi urmând instructiunile de pe ambalaj, apoi scoateti si scurgeti. Fierbeți broccoli în aceeași apă până când se înmoaie, apoi scurgeți-l.
-
Pasul 2
Puneti gnocchi, broccoli, branza si smantana intr-un bol. Asezonați bine și amestecați, apoi turnați într-un vas rezistent la cuptor cu unt. Coaceți 15-20 de minute până când devin aurii și clocotesc. Se serveste cu salata.
Informatii nutritionale
- Kcals 410
- Gras 20.9g
- Carbohidrați 44.1g
- Fibră 3.3g
- Proteină 14.1g
- Sare 1,88g