Tipul bucătăriei:
Grătar mixt Halloumi
- servește 2
- Uşor
Am împerecheat această brânză prăjită în tigaie cu felii de avocado, aluat prăjit, ciuperci la grătar și roșii suculente, dar poți să o amesteci și să arunci alte legume sub grătar – posibilitățile sunt nelimitate!
Urmăriți videoclipul nostru de 20 de secunde pentru cel mai simplu mod de a pierde un avocado …
Ingrediente
- ulei de masline
- usturoi 1 cuișor, zdrobit
- cimbru cateva frunze, tocate
- ciuperci portobello 4
- roșii de viță de vie 3, înjumătățit
- aluat 2, felii
- halloumi Bloc de 250g, feliat
- spanac 100g
- avocado 1/2, curățat, lapidat și tăiat felii
- sos de chili a servi
Metodă
-
Pasul 1
Se amestecă 3 linguri de ulei de măsline cu usturoiul și cimbru. Încălziți grătarul până la mediu / înalt.
-
Pasul 2
Periați ciupercile și roșiile cu uleiul de usturoi și condimentați. Se pune la grătar până când ciupercile sunt fragede, iar roșiile sunt moi, dar își păstrează forma.
-
Pasul 3
Periați pâinea de aluat cu mai mult ulei și grătiți până devine aurie.
-
Pasul 4
Prăjiți feliile de halloumi într-o tigaie antiaderentă uscată, până devin aurii de pe ambele părți.
-
Pasul 5
Când totul este gata, ofiliți rapid spanacul în ultimul ulei. Serviți totul pe farfurii calde cu sosul de avocado și ardei iute.
Informatii nutritionale
- Kcals 670
- Gras 46,5g
- Saturează 20.3g
- Carbohidrați 26.9g
- Zaharuri 9.6g
- Fibră 5.7g
- Proteină 33.2g
- Sare 3.5g