Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Reteta Wrap cu naut cu dip de iaurt

Învelișuri calde cu năut și chimen cu dip de iaurt

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 1
  • Uşor

Nautul condimentat este acoperit cu iaurt de coriandru si invelit intr-o tortilla calda. Această rețetă fără vinovăție este plină de legume și este foarte simplu de asamblat


Ingrediente

  • semințe de chimen ½ linguriță
  • ardei iute verde 1
  • naut 200g, la conserva
  • roșii cherry o mână
  • lămâie verde 1
  • coriandru o mână
  • iaurt natural cu conținut scăzut de grăsimi câteva linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge puțin ulei de măsline într-o tigaie și prăjește ușor ½ linguriță de semințe de chimion zdrobite timp de un minut pentru a elibera aroma. Adăugați 1 ardei iute verde tocat mărunt, o jumătate de cutie de 400 g de năut scurs și clătit și o mână de roșii cherry tăiate în sferturi și amestecați pentru a se îmbrăca în chimen și ulei. Gătiți câteva minute și zdrobiți ușor, apoi adăugați sucul de la jumătate de lime.

  • Pasul 2

    Pentru a face dip, amestecați o mână de coriandru tocat prin câteva linguri de iaurt natural cu conținut scăzut de grăsimi.

  • Pasul 3

    Încălziți 2 tortilla de făină urmând instrucțiunile de pe ambalaj. Împărțiți amestecul de năut între tortilla și rulați-le. Se serveste cu dip de iaurt.

#Învelișuri #calde #năut #și #chimen #dip #iaurt
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *