Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

7625

Manchego și chutney de smochine proaspete pentru crostini

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Un chutney rapid fantastic, gata în mai puțin de jumătate de oră și făcut din smochine proaspete, ceapă roșie, ghimbir și condimente. Aici îl servim cu brânză manchego și rucola pe crostini prăjiți, dar ar fi grozav și cu orice mezeluri. Păstrați într-un borcan sterilizat ermetic.


Ingrediente

  • ceapa rosie 1, tocat fin
  • zahăr brun moale 4 linguri
  • semințe de muștar 1 lingura
  • scorţişoară 1 baton
  • anason stelat 1
  • ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, rasă
  • otet de vin rosu 4 linguri
  • smochine 4, tăiate în felii
  • Băț franțuzesc 12 felii subtiri, stropite cu ulei de masline si prajite
  • manchego 100 g, ras
  • rachetă o mână

Metodă

  • Pasul 1

    Puneti ceapa, zaharul, condimentele, ghimbirul si otetul intr-o tigaie si gatiti impreuna incet pana ce ceapa se inmoaie complet. Adăugați felii de smochine și gătiți încă 5-10 minute până când smochinele încep să se descompună. Pentru a servi, acoperiți crostini cu puțin manchego, niște chutney de smochine și câteva crenguțe de rucola.

  • Pasul 2

    Pentru a servi, acoperiți crostini cu puțin manchego, niște chutney de smochine și câteva crenguțe de rucola.

#Manchego #și #chutney #smochine #proaspete #pentru #crostini
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *