Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Măsline calde cu lămâie murată și fenicul

Măsline calde cu lămâie murată și fenicul

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Uşor

Această rețetă face o gustare rapidă, dar impresionantă, de servit cu băuturi. Încălzirea măslinelor le face să absoarbă mai multă aromă, fără a fi nevoie să le marineze timp de veacuri


Ingrediente

  • măsline amestecate 500g cu pietre, scurse
  • ulei de măsline extra virgin 2 linguri
  • suc de lămâie 2 linguri
  • lamaie conservata 1, tăiată în jumătate, semințele și pulpa scoase și aruncate, coaja tăiată mărunt
  • semințe de fenicul 2 lingurite

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți totul într-o tigaie și încălziți ușor timp de aproximativ 5 minute sau puneți la cuptorul cu microunde la putere maximă timp de 2½ minute, amestecând la jumătate. Puneți în boluri de servire și mâncați imediat, cât încă cald.

Informatii nutritionale

  • Kcals 83
  • Gras 8.4g
  • Saturate 1.3g
  • Carbohidrați 0,4g
  • Fibră 1.9g
  • Proteină 0,6g
  • Sare 2.9g
#Măsline #calde #lămâie #murată #și #fenicul
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *