Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

1595

Morcovi glazurați cu usturoi și cimbru

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Morcovii nu trebuie să fie plictisitori. Creșteți această legume umile la ceva special gătind în stoc, unt și cimbru proaspăt până când sunt dulce, glazurate și fragede. O parte ușoară pentru prânzul de duminică.


https://youtube.com/watch?v=fikEpQ6R6B8%26hl%3Den%26fs%3D1

Ingrediente

  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • unt
  • cimbru frunze din 2 crengute
  • morcovi chantenay mici 750g
  • supa ușor de pui

Metodă

  • Pasul 1

    Pune usturoiul, un buton mare de unt și cimbrul într-o tigaie mare și lată și gătește timp de câteva minute. Adăugați morcovii și amestecați împreună, apoi turnați suficient bulion sau apă pentru a acoperi abia morcovii.

    Se acoperă și se fierbe timp de 10-15 minute până se înmoaie, apoi se mărește focul și se fierbe până când toată apa s-a evaporat și morcovii sunt glazurați. asezonați și serviți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 78
  • Carbohidrați 7.9g
  • Proteină 2.3g
  • Gras 4.3g
  • Sare 0,36g
  • Fibră 3.1g
#Morcovi #glazurați #usturoi #și #cimbru
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *