Tipul bucătăriei:
Morcovi glazurați cu usturoi și cimbru
- serveste 6
- Uşor
Morcovii nu trebuie să fie plictisitori. Creșteți această legume umile la ceva special gătind în stoc, unt și cimbru proaspăt până când sunt dulce, glazurate și fragede. O parte ușoară pentru prânzul de duminică.
https://youtube.com/watch?v=fikEpQ6R6B8%26hl%3Den%26fs%3D1
Ingrediente
- usturoi 1 cuișoare, zdrobit
- unt
- cimbru frunze din 2 crengute
- morcovi chantenay mici 750g
- supa ușor de pui
Metodă
-
Pasul 1
Pune usturoiul, un buton mare de unt și cimbrul într-o tigaie mare și lată și gătește timp de câteva minute. Adăugați morcovii și amestecați împreună, apoi turnați suficient bulion sau apă pentru a acoperi abia morcovii.
Se acoperă și se fierbe timp de 10-15 minute până se înmoaie, apoi se mărește focul și se fierbe până când toată apa s-a evaporat și morcovii sunt glazurați. asezonați și serviți.
Informatii nutritionale
- Kcals 78
- Carbohidrați 7.9g
- Proteină 2.3g
- Gras 4.3g
- Sare 0,36g
- Fibră 3.1g
#Morcovi #glazurați #usturoi #și #cimbru