Tipul bucătăriei:
Mousse de ciocolată cu avocado
- serveste 4
- Uşor
Utilizați avocado în loc de smântână sau albuș de ou pentru a face o versiune vegană sănătoasă a mousse-ului clasic de ciocolată. Este destul de bogat, așa că se servește în vase mici de sticlă sau în pahare de shot și se adaugă pe vârfuri de cacao pentru un plus de ciocolată fără zahăr adăugat.
Încercați rețeta noastră sănătoasă de mousse de ciocolată cu avocado, apoi verificați mousse-ul nostru de ciocolată vegan cu tofu și mai multe deserturi vegane.
Avem, de asemenea, o mulțime de rețete de mousse de ciocolată îngăduitoare de încercat, inclusiv un mousse de ciocolată clasic, prăjitură cu mousse de ciocolată și mousse de ciocolată vegană.
Ingrediente
- 70% ciocolată neagră 100 g
- avocado 1 copt, fără sămânță și curățat de coajă
- sirop de agave 1 lingura
- zmeură, sâmburi de cacao sau tocate sau fistic a servi
Metodă
-
Pasul 1
Topiți ciocolata în cuptorul cu microunde, sau într-un castron peste o tigaie cu apă clocotită, apoi lăsați să se răcească timp de un minut. Intr-un blender mic, mixeaza avocado pana devine o pasta foarte fina, adauga 1 lingura de apa daca este nevoie. Se varsa in ciocolata topita cu siropul de agave si se adauga bine. Împărțiți între 4 pahare mici și răciți până când aveți nevoie de ele. Acoperiți cu zmeură, boabe de cacao și fistic pentru a servi.
Informatii nutritionale
- Kcals 247
- Gras 20.2g
- Saturate 8.1g
- Carbohidrați 10.9g
- Fibră 4.9g
- Proteină 2.9g