Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Canapé ușor de mușcat cu Boursin

Mușcăturile din canapea Boursin

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 30
  • Uşor

Mușcăturile de brânză acoperite cu ceapă crocantă, afumată, nuci prăjite cu miere și ierburi aromate vă vor face petrecerea să meargă cu bang


Ingrediente

  • ceapă crocantă gata preparată 3 linguri
  • boia afumată dulce ½ linguriță
  • nuci 50g
  • draga draga 2 lingurițe
  • arpagic tocat mărunt pentru a face 3 linguri
  • pătrunjel tocat mărunt pentru a face 2 linguri
  • lămâie ½, zestrat fin
  • Boursin Usturoi și ierburi 2 pachete de 150g

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face stratul de ceapă crocant, tocați ceapa mărunt, apoi aruncați-o cu boia afumată.

  • Pasul 2

    Pentru a face stratul lipicios de nuc, prăjiți nucile într-o tigaie uscată până când sunt parfumate, apoi tocați-le mărunt. Trageți înapoi în tigaie, adăugați mierea și încălziți, amestecând până când acoperă toate nucile.

  • Pasul 3

    Pentru a face amestecul de ierburi și lămâie, aruncați arpagicul, pătrunjelul și coaja de lămâie într-un castron.

  • Pasul 4

    Puneți toate acoperirile pe plăci separate. Luați lingurițe de Boursin și rotiți-le în bile de mușcătură. Rulați o treime din bile în fiecare dintre acoperiri, apoi aranjați pe un platou. Serviți singuri cu mini-frigărui sau cu biscuiți sau pâini plate.

Informatii nutritionale

  • Kcals 63
  • Gras 5.8g
  • Saturează 2.8g
  • Carbohidrați 1.3g
  • Zaharuri 0,7g
  • Fibră 0,1g
  • Proteină 1.3g
  • Sare 0,2g
.
#Mușcăturile #din #canapea #Boursin
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *