Tipul bucătăriei:
Orez aromat condimentat
- serveste 10
- Puțin efort
Orezul Basamati este o parte vegetariană excelentă, versatilă, care se va potrivi cu atât de multe feluri de mâncare, cum ar fi curry, ardei iute și tocane. Această versiune este condimentată subtil cu scorțișoară și coriandru și terminată cu ceapă de primăvară proaspătă și coriandru.
Ingrediente
- orez basmati 500 g
- supa de legume sau pui 1 litru
- bat de scortisoara 1
- seminte de coriandru 1 lingura
- ceapa verde 4, tăiați în felii subțiri
- coriandru buchet mic, tocat
Metodă
-
Pasul 1
Pune toate ingredientele, cu excepția ceapei primare și a coriandrului, într-o tigaie medie. fierbeți până când orezul este al dente, aproximativ 8-10 minute, apoi scurgeți excesul de lichid.
-
Pasul 2
Se pune din nou in oala si se adauga ceapa. ține un capac până la servire. când este gata de mâncat, amestecați coriandru proaspăt.
Informatii nutritionale
- Kcals 194
- Gras 1.1g
- Carbohidrați 40,8g
- Fibră 0,2g
- Proteină 7.7g
- Sare 0,51g
#Orez #aromat #condimentat