Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

1187

Orez condimentat și ciuperci în crut

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Încercați această rețetă simplă pentru o alternativă vegetală delicioasă la somonul crut. Orezul condimentat cu turmeric, ciupercile și merisoarele sunt înveliți în aluat foietaj cu unt.


Ingrediente

  • aluat foietaj bloc de 500 g
  • ou 1, bătut

umplere

  • orez basmati 60 g
  • curcumă o ciupitura
  • lămâie 1, zestă
  • ceapă 1, tocat fin
  • ciuperci de castan 600 g, feliate
  • unt
  • patrunjel sau tarhon o mână, tocată
  • afine uscate 1 lingura
  • ouă 2, fierte tari si tocate
  • seminte de susan a decora

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti orezul cu turmeric si coaja de lamaie, scurgeti si raciti. Prăjiți ușor ceapa și ciupercile în unt până se înmoaie. Se amestecă orezul, ierburile, merisoarele și ouăle și se asezonează.

  • Pasul 2

    Încinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Întindeți aluatul într-un dreptunghi. Pune amestecul pe o parte într-un buștean, îndoiți aluatul pentru a face un colet, tăiați, ungeți părțile laterale și ungeți cu ou bătut.

    Adăugați câteva decorațiuni din frunze dacă doriți și periați din nou. Răciți timp de 30 de minute. Se presara cu seminte de susan si se da la cuptor pentru 30 de minute.

Informatii nutritionale

  • Kcals 546
  • Carbohidrați 43.2g
  • Proteină 12g
  • Gras 37.3g
  • Sare 1.01g
  • Saturate 16.8g
  • Fibră 1.8g
#Orez #condimentat #și #ciuperci #în #crut
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *