Tipul bucătăriei:
Orez cu sfeclă roșie cu feta
- serveste 2
- Uşor
Ați auzit de dovlecei și fripturi de conopidă, dar ce rămâne cu orezul cu sfeclă roșie? Orezul cu sfeclă roșie va fi următoarea mare tendință de legume – încercați-l ca principală principală super-sănătoasă fără gătit pentru doi
*Această rețetă nu conține gluten conform standardelor industriei
Ingrediente
- sfecla rosie cruda 4, decojite și tocate
- mărar o grămadă, tocată
- seminte de floarea soarelui 1 lingura
- feta 100g, maruntit
- frunze de salata o mână
ÎMBRACȚIE
- otet de vin rosu 1 lingura
- șalotă 1, tăiate mărunt
- portocale 1, cu coaja si zeama
- ulei de rapita 1 lingura
- semințe de chimen 1 lingură grămadă, prăjită
Metodă
-
Pasul 1
Puneți sfecla roșie într-un blender și bateți până când arată ca boabele de orez. Puneți într-un castron. Bateți toate ingredientele pentru dressing împreună cu jumătate de mărar și niște condimente. Turnați cea mai mare parte din dressing pe orezul cu sfeclă roșie și amestecați. Adăugați frunzele de salată. Turnați în farfurii și împrăștiați peste feta, mărarul rămas, semințele de floarea soarelui și dressingul rămas.
Informatii nutritionale
- Kcals 285
- Gras 19.9g
- Saturate 7.8g
- Carbohidrați 11.6g
- Zaharuri 9.8g
- Fibră 4.4g
- Proteină 12.6g
- Sare 1.4g
#Orez #sfeclă #roșie #feta