Close
Skip to content

Fara glutenVegetarian

Tipul bucătăriei:

Reteta Orez Sfecla Rosie Cu Feta

Orez cu sfeclă roșie cu feta

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • serveste 2
  • Uşor

Ați auzit de dovlecei și fripturi de conopidă, dar ce rămâne cu orezul cu sfeclă roșie? Orezul cu sfeclă roșie va fi următoarea mare tendință de legume – încercați-l ca principală principală super-sănătoasă fără gătit pentru doi


*Această rețetă nu conține gluten conform standardelor industriei

Ingrediente

  • sfecla rosie cruda 4, decojite și tocate
  • mărar o grămadă, tocată
  • seminte de floarea soarelui 1 lingura
  • feta 100g, maruntit
  • frunze de salata o mână

ÎMBRACȚIE

  • otet de vin rosu 1 lingura
  • șalotă 1, tăiate mărunt
  • portocale 1, cu coaja si zeama
  • ulei de rapita 1 lingura
  • semințe de chimen 1 lingură grămadă, prăjită

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți sfecla roșie într-un blender și bateți până când arată ca boabele de orez. Puneți într-un castron. Bateți toate ingredientele pentru dressing împreună cu jumătate de mărar și niște condimente. Turnați cea mai mare parte din dressing pe orezul cu sfeclă roșie și amestecați. Adăugați frunzele de salată. Turnați în farfurii și împrăștiați peste feta, mărarul rămas, semințele de floarea soarelui și dressingul rămas.

Informatii nutritionale

  • Kcals 285
  • Gras 19.9g
  • Saturate 7.8g
  • Carbohidrați 11.6g
  • Zaharuri 9.8g
  • Fibră 4.4g
  • Proteină 12.6g
  • Sare 1.4g
.
#Orez #sfeclă #roșie #feta
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast