Fara glutenVegetarian

Tipul bucătăriei:

Salată de orez roșu cu reteta de sos de avocado și sfeclă blitzed

Orez roșu, dovlecei și salată de avocado cu sos de sfeclă blitzed

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 2
  • Uşor

Această salată de orez roșu de dovlecei și avocado este foarte ușoară și vibrantă. Ambalat cu aromă, multă culoare și sub 500 de calorii, acest fel de mâncare este masa ideală pentru două săptămâni


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • amestec de orez roșu gătit și quinoa Pungă de 250g
  • dovlecei 1
  • avocado 1 coaptă, curățată, lapidată și tăiată felii
  • ceapa verde 2, în cele din urmă feliate
  • patrunjel cu frunze plate o grămadă mică, ruptă

ÎMBRĂCĂMINTE

  • sfeclă gătită 100g
  • iaurt natural 3 linguri
  • lămâie ½, suc

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă sfecla roșie, iaurtul, sucul de lămâie, 2 linguri de apă rece și câteva condimente într-un robot de bucătărie până la omogenizare.

  • Pasul 2

    Încălziți orezul și quinoa urmând instrucțiunile ambalajului, lăsați să se răcească ușor și răsturnați într-un castron cu pansamentul. Aruncă bine.

  • Pasul 3

    Curățați dovlecelul în fâșii lungi subțiri folosind un cojitor de legume și adăugați-l în castron cu avocado. Aruncați ușor și serviți acoperit cu ceapă de primăvară și pătrunjel.

Informatii nutritionale

  • Kcals 478
  • Gras 21.8g
  • Saturează 4.8g
  • Carbohidrați 49g
  • Zaharuri 12.9g
  • Fibră 11.8g
  • Proteină 15.6g
  • Sare 1.1g
.
#Orez #roșu #dovlecei #și #salată #avocado #sos #sfeclă #blitzed
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast