Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Salată ușoară de orez roșu și de varză cu burrată cremoasă și sfeclă roșie

Orez rosu si salata de kale cu burrata si sfecla

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Verificați această salată vegetariană consistentă cu kale crocantă, orez roșu și burrata cremoasă. Această rețetă servește 4 persoane și este săracă în calorii, o masă grozavă de familie în timpul săptămânii


Ingrediente

  • orez roșu camargue și sălbatic 200g
  • baby kale 100g
  • ulei de masline
  • oțet de sherry 2 linguri
  • ras el hanout 1 linguriță
  • sfeclă gătită 180g (am folosit sfeclă roșie Waitrose din dulapul de răcire), tăiate cubulețe mici
  • mărar 1 lingură de tocat, plus un plus de servit
  • ceapa verde 3, tocat
  • burrata sau mozzarella 2 mici, rupte în jumătate

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti orezul in apa clocotita cu sare pana cand se inmoaie.

  • Pasul 2

    Puneți kale într-o strecurătoare, turnați orezul și apa peste ea și lăsați-o să se scurgă. Căldura va blanch kale.

  • Pasul 3

    Bateți 3 linguri de ulei, oțetul de sherry și ras el hanout într-un castron mare și condimentați foarte bine.

  • Pasul 4

    Scoateți 1 lingură de sos și amestecați cu sfecla și mărarul.

  • Pasul 5

    Se amestecă ceapa de primăvară în restul dressingului în vasul mare, apoi se răstoarnă orezul scurs și kale și aruncă totul împreună.

  • Pasul 6

    Împărțiți între plăci și împrăștiați peste sfeclă roșie.

  • Pasul 7

    Împărțiți burrata și adăugați la fiecare farfurie. Presărați cu mărar suplimentar pentru a termina.

Informatii nutritionale

  • Kcals 482
  • Gras 22.1g
  • Saturează 10g
  • Carbohidrați 47,8g
  • Zaharuri 7.5g
  • Fibră 4.5g
  • Proteină 20.6g
  • Sare 0,9g
.
#Orez #rosu #salata #kale #burrata #sfecla
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *