Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Reteta de orz verde cu varza varza, fistic si menta

Orz verde cu kale, fistic și mentă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 10
  • Uşor

Această salată consistentă este vegetariană și ușor de făcut, dar este plină de diferite arome și texturi. Merge deosebit de bine cu somonul afumat cu ceai


Ingrediente

  • arpacaș 375 g
  • varză 200 g, tulpini mari aruncate
  • mentă un buchet mic, frunze tocate grosier
  • mărar o grămadă mică, tăiată
  • arpagic un pachet mic, tăiat
  • ceapa verde o grămadă, tocată mărunt
  • fistic decojit 100 g, tocat grosier

ÎMBRACȚIE

  • portocale 2, suc
  • grapefruit alb 1, suc
  • avocado sau ulei de măsline 4 linguri
  • scorțișoară măcinată două ciupituri

Metodă

  • Pasul 1

    Fierbeți orzul perlat în apă clocotită timp de 20-25 de minute, sau până se înmoaie, apoi scurgeți-l bine și întindeți pe o tavă să se răcească. Aduceți o altă cratiță mare cu apă la fiert și adăugați jumătate din kale. Fierbeți doar 1 minut, apoi scurgeți și clătiți sub apă rece pentru a se răci rapid. Se usucă cu un prosop de hârtie.

  • Pasul 2

    Puneți kalele rămase într-un robot de bucătărie și presă pentru a toca fin. Când orzul perlat se apropie de temperatura camerei, amestecați cu o furculiță cu varza albă, varza crudă tocată fin, menta, mărarul, arpagicul, ceapa primăvară și fisticul tocat. Bateți ingredientele pentru dressing și condimentați foarte bine, apoi amestecați prin salata de orz și serviți la temperatura camerei.

Informatii nutritionale

  • Kcals 260
  • Gras 9.9g
  • Saturate 1.2g
  • Carbohidrați 35.4g
  • Fibră 1.4g
  • Proteină 6.6g
  • Sare 0,3g
#Orz #verde #kale #fistic #și #mentă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *