Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Bagel cu mic dejun cu ouă și brânză

Ouă și brânză brânză

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • face 1
  • Uşor

Aceste ciuperci ușoare de ouă și brânză sunt o alternativă excelentă la prăjirea obișnuită din weekend. Gata în 15 minute, aceste covrigi sunt rapide și pline de aromă


Ingrediente

  • unt
  • ou 1, bătut
  • emmenthal 1, felie
  • bagel 1, prăjit
  • gem de ardei iute 1-2 linguri
  • rachetă o mână mică
  • avocado 1/4, curățat, lapidat și feliat subțire

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți un buton de unt într-o tigaie până se face spumă. Condimentați oul, apoi adăugați-l în tigaie și lăsați-l la fiert până la o omletă subțire.

  • Pasul 2

    Adăugați felia de brânză la mijloc, apoi răsturnați marginile într-o formă de hexagon dur pentru a închide brânza.

  • Pasul 3

    Intinde bagelul prajit cu gem de ardei iute.

  • Pasul 4

    Adăugați niște rachete în partea de jos și așezați omleta deasupra. Adăugați avocado și blatul de bagel și mâncați.

Informatii nutritionale

  • Kcals 572
  • Gras 27.1g
  • Saturează 10.3g
  • Carbohidrați 55g
  • Zaharuri 6.5g
  • Fibră 5g
  • Proteină 24.7g
  • Sare 1.4g
.
#Ouă #și #brânză #brânză
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast