Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

O pâine aurie detașabilă cu un bol cu ​​sos chilli în lateral

Pâine de maimuță Sriracha

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 6-8 ca o parte
  • Puțin efort

Această pâine cu usturoi, cu brânză, de maimuță, obține o glazură picantă din miere și sriracha – o garnitură plăcută pentru mulțime pe care toată lumea să o împărtășească


Pregătiți această pâine picantă de maimuță sriracha, apoi verificați pâinea noastră de maimuță cu brânză, pâinea de maimuță bourbon, pâinea cu usturoi și multe dintre rețetele noastre geniale de pâine.

Ingrediente

  • tot laptele 350 ml
  • drojdie uscată cu acțiune rapidă plic de 7 g
  • făină de pâine albă tare 500 g, plus extra pentru praf
  • zahăr pudră ½ linguriță
  • ulei fără aromă pentru bol
  • mozzarella rasa 150 g
  • unt nesarat 100 g
  • usturoi 3 cuișoare, tocate
  • Sriracha 3 linguri
  • miere curgătoare 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți laptele într-o tigaie mică până se încălzește, apoi puneți drojdia și amestecați pentru a se combina. Se lasa 10 minute sa se rehidrateze. Pune faina, zaharul si 10 g de sare fina de mare intr-un bol, apoi toarna laptele drojdie. Se amestecă până se combină, apoi se răspândește pe o suprafață de lucru ușor înfăinată și se frământă timp de 10 minute până când se omogenizează și se combină. Se pune intr-un castron curat, uns usor cu ulei si se lasa la dospit 1 ora si 30 minute pana isi dubleaza volumul.

  • Pasul 2

    Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor înfăinată și rulați în aproximativ 30 de bile de mărimea unei mingi de golf. Umpleți fiecare cu o linguriță de mozzarella rasă, apoi sigilați și formați din nou bile. Ungeți foarte bine o tavă bundt (sau ungeți și tapetați fundul unei forme de copt de 23 cm cu fundul liber și puneți un ramekin rezistent la căldură în centru). Adăugați biluțele de aluat în straturi până umplu tava. Se mai lasa la dospit inca 1 ora si 30 de minute pana se ridica si se umfla.

  • Pasul 3

    Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4. Se coace timp de 45 de minute până când a crescut și devine auriu. Se încălzește untul într-o tigaie mică cu usturoiul și se fierbe câteva minute. Adăugați sriracha și mierea și amestecați pentru a se combina. Se răcește în tavă pe un grătar timp de 5 minute, apoi se scoate cu grijă forma. Ungeți peste tot cu sos și serviți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 428
  • Gras 16.5g
  • Saturate 10.3g
  • Carbohidrați 55.6g
  • Zaharuri 8.2g
  • Fibră 2.1g
  • Proteină 13.3g
  • Sare 1.9g
#Pâine #maimuță #Sriracha
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *