Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Pâine de porumb cu ouă poșate, avocado și roșii

Pâine de porumb cu ouă poșate, avocado și roșii

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Uşor

Această rețetă ușoară de ouă poșate pe pâine de porumb va deveni un element de bază pentru brunch. Posatul ouălor pentru o mulțime poate părea descurajantă, dar am făcut-o ușor. Serviți cu roșii înăbușite cu harissa și avocado cremos pentru un brunch delicios


Faceți această rețetă de pâine de porumb cu ouă poșate, apoi încercați și rețeta noastră clasică de pâine de porumb.

Ingrediente

  • roșii cherry 750g
  • ulei a praji
  • pasta de harissa 1 lingura
  • coriandru ½ buchet, tocat
  • ouă 8
  • avocado 3, feliate
  • făină de pâine albă tare 65 g
  • mămăligă instant 160g
  • praf de copt 1 lingura
  • zahăr tos auriu 1 lingura
  • fulgi de chilli o ciupitura
  • ouă 3
  • zer 280 ml
  • tot laptele 100 ml
  • unt nesarat 75g, plus mai mult pentru tavă
  • porumb dulce tavă de 300 g, scursă

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 220C/ventilator 200C/gaz 7. Se unge și se tapetează o tavă de 900g cu hârtie de copt. Pentru a face pâinea de porumb, amestecați ingredientele uscate într-un castron cu 1½ linguriță de sare. Bateți ouăle, laptele, laptele și untul împreună. Adăugați ingredientele umede la uscat cu porumbul dulce și amestecați.

  • Pasul 2

    Se toarnă în tava și se fierbe 15 minute, apoi se reduce cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6 și se mai fierbe încă 25 de minute, sau până când o frigărui iese curată. Se răcește în tavă apoi se lasă.

  • Pasul 3

    Pentru a face roșiile, puneți-le într-o tavă de copt cu niște condimente, un strop de ulei și harissa. Se amestecă totul, apoi se acoperă cu folie și se coace alături de pâine timp de 30 de minute până când acestea încep să se prăbușească (le poți reîncălzi pentru a servi). Se amestecă coriandru.

  • Pasul 4

    Se încălzește o tigaie mare, plină cu apă, apoi se sparge ouăle și se pun în bracon pentru câteva minute, astfel încât albușurile să fie întărite și gălbenușul să curgă. Scoateți-l într-un castron cu apă cu gheață. Faceți acest lucru în câteva loturi dacă tigaia nu este suficient de mare. Pentru a reîncălzi ouăle, coborâți-le într-o tigaie cu apă clocotită timp de 2 minute.

  • Pasul 5

    Când sunteți gata de servit, feliați pâinea de porumb și prăjiți pe ambele părți. Serviți o felie groasă de pâine acoperită cu avocado, un ou poșat și o lingură de roșii.

Informatii nutritionale

  • Kcals 469
  • Gras 27.6g
  • Saturate 9.8g
  • Carbohidrați 37,5g
  • Fibră 4.8g
  • Proteină 15.5g
  • Sare 3g
.
#Pâine #porumb #ouă #poșate #avocado #și #roșii
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *