Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă Rarebit de brânză prăjită cu conopidă

Pâine prăjită cu conopidă cu muștar

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Buchetele de conopidă conferă acestor pâine prăjite rarebit o textură grozavă, iar mascarponele adaugă o notă cremoasă delicioasă. Adăugați muștar pentru un pumn și puneți pâinea prăjită sub grătar până când se rumenesc și clocotesc pentru un tratament rapid și ușor


Ingrediente

  • conopidă 1 mic
  • mascarpone 4 linguri
  • cheddar puternic 100 g, ras fin
  • mustar Dijon 2 lingurite
  • aluat 4 felii
  • salată verde a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Tăiați tulpina de conopidă, rupeți buchețelele și tăiați-le grosier. Gatiti in apa clocotita timp de 4 minute si scurgeti bine.

  • Pasul 2

    Se amestecă mascarpone, cheddar și muștar până la o pastă tare și se amestecă cu conopida.

  • Pasul 3

    Pâinea se prăjește, se pune pe conopida și se pune la grătar până se rumenește și clocotește. Serviți cu salată verde dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 541
  • Gras 38.7g
  • Carbohidrați 22.7g
  • Fibră 3.9g
  • Proteină 23.5g
  • Sare 2g
#Pâine #prăjită #conopidă #muștar
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *