Tipul bucătăriei:
Pâine prăjită cu conopidă cu muștar
- serveste 2
- Uşor
Buchetele de conopidă conferă acestor pâine prăjite rarebit o textură grozavă, iar mascarponele adaugă o notă cremoasă delicioasă. Adăugați muștar pentru un pumn și puneți pâinea prăjită sub grătar până când se rumenesc și clocotesc pentru un tratament rapid și ușor
Ingrediente
- conopidă 1 mic
- mascarpone 4 linguri
- cheddar puternic 100 g, ras fin
- mustar Dijon 2 lingurite
- aluat 4 felii
- salată verde a servi
Metodă
-
Pasul 1
Tăiați tulpina de conopidă, rupeți buchețelele și tăiați-le grosier. Gatiti in apa clocotita timp de 4 minute si scurgeti bine.
-
Pasul 2
Se amestecă mascarpone, cheddar și muștar până la o pastă tare și se amestecă cu conopida.
-
Pasul 3
Pâinea se prăjește, se pune pe conopida și se pune la grătar până se rumenește și clocotește. Serviți cu salată verde dacă doriți.
Informatii nutritionale
- Kcals 541
- Gras 38.7g
- Carbohidrați 22.7g
- Fibră 3.9g
- Proteină 23.5g
- Sare 2g
#Pâine #prăjită #conopidă #muștar