Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă Paneer Tikka cu gust de mazăre și mentă

Paneer tikka cu gust de mazăre și mentă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Paneer este perfect pentru grătar, deoarece devine foarte clar la exterior, dar își păstrează centrul moale. Serviți pe frigărui cu ardei verzi alături de un gust răcoritor pentru o delicioasă grătar vegetarian


Ingrediente

  • pasta de curry tikka 2 linguri
  • iaurt grecesc 3 linguri, plus extra de servit
  • gram de făină 1 lingură
  • paneer 2 blocuri, tăiate în bucăți de 3cm
  • piper verde 1, tăiat în bucăți
  • năsturel a servi
  • naans a servi, încălzit

MĂSURĂ ȘI MÂNTĂ GUSTĂ

  • otet de vin alb 2 linguri
  • zahăr pudră 2 lingurițe
  • șalote 2, tocat mărunt
  • mazăre 200g, albite
  • mentă o grămadă mică, tocată

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă pasta de curry, iaurtul și făina de gram și se condimentează. Aruncați cu geamul și lăsați-l la frigider timp de 1 oră.

  • Pasul 2

    Pentru a face gustul, încălziți ușor oțetul și zahărul într-o tigaie până când zahărul s-a dizolvat. Adăugați șalotii și lăsați să stea.

  • Pasul 3

    Când sunteți gata să gătiți, filetați panoul pe frigarui, alternând cu bucăți de piper. Se pune la grătar la foc mare timp de 6-8 minute până când este carbonizat și colorat.

    Când sunteți gata să gătiți, filetați panoul pe frigarui, alternând cu bucăți de piper. Se pune la grătar la foc mare timp de 6-8 minute până când este carbonizat și colorat.

  • Pasul 4

    Se amestecă mazărea și menta în oțet și se servește cu paneerul, niște iaurt suplimentar, năsturel și pâine caldă naan.

Informatii nutritionale

  • Kcals 508
  • Gras 33.4g
  • Saturează 19,8g
  • Carbohidrați 14.4g
  • Zaharuri 9.1g
  • Fibră 4.7g
  • Proteină 35.2g
  • Sare 0,4g
.
#Paneer #tikka #gust #mazăre #și #mentă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *