Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Paneer tikka masala

Paneer tikka masala

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 3
  • Uşor

Schimbați puiul cu paneer pentru a face o masala vegetariană cremoasă și de vis. Veți avea nevoie de niște pudră de curry tikka pentru aceasta (găsiți-o la majoritatea supermarketurilor)


Preparați acest paneer tikka masala vegetarian sau verificați burritourile noastre paneer masala sau cu pui tikka. Avem, de asemenea, multe mai multe rețete de curry vegetariene parfumate, inclusiv curry cu spanac, năut și cartofi, curry cu tofu katsu și dhansak de vinete.

Pentru mai multe opțiuni de legume, consultați curry vegetarian, chilli vegetarian, paella vegetariană și alte rețete vegetariene.

Ingrediente

  • pudră de curry tikka 3 linguri
  • iaurt natural 2 linguri
  • paneer Bloc de 200 g, tăiat cubulețe mici
  • piper verde 1, tăiat cubulețe
  • ulei de arahide 1 lingura
  • ceapă 1, tocat fin
  • ghimbir ras pentru a face 1 lingura
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • passata 400 g
  • piure de tomate 2 lingurite
  • zahăr pudră 2 lingurite
  • crema dubla 4 linguri
  • unt un buton
  • coriandru o mână, tocată
  • orez basmati gătit și naans a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecați 1 lingură de pudră de curry tikka și iaurtul într-un castron, adăugați paneerul și piperul, amestecați bine și lăsați în timp ce faceți sosul.

  • Pasul 2

    Se incinge uleiul intr-o tigaie si se caleste ceapa pana se inmoaie si devine aurie la margini. Adăugați ghimbirul și usturoiul și gătiți timp de 2 minute. Adăugați încă 2 linguri de praf de curry și amestecați până când amestecul miroase parfumat apoi adăugați passata, piureul de roșii și zahărul și aduceți totul la fiert. Gatiti 10-15 minute sau pana cand sosul se ingroasa, apoi adaugati smantana si fierbeti usor 2-3 minute.

  • Pasul 3

    Încinge grătarul la mare. Întindeți panoul și ardeiul pe o tavă de copt antiaderentă și grătar, întorcându-le, până sfârâie și se carbonizează la margini.

  • Pasul 4

    Se adaugă la sos, se condimentează și se amestecă cu un nod de unt și coriandru. Se fierbe timp de 2 minute, apoi se servește cu orez și naans.

Informatii nutritionale

  • Kcals 589
  • Gras 45g
  • Saturate 25.3g
  • Carbohidrați 19.7g
  • Zaharuri 16.2g
  • Fibră 6.6g
  • Proteină 23g
  • Sare 0,3g
#Paneer #tikka #masala
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *