Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

O față de masă albastră acoperită cu două farfurii gri.  Fiecare farfurie este umplută cu legume prăjite roșii și galbene și frunze verzi de busuioc

Panzanella sănătoasă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Preparați această panzanella copioasă friptă pentru o cină sănătoasă de toamnă. Pâinea crocantă cu legume suculente și stropește-o într-un sos picant pentru a face să danseze papilele gustative


Bucurați-vă de această panzanella sănătoasă, apoi verificați panzanella noastră clasică, salata de legume fripte, salata de dovleac fript și mai multe rețete de salate vegetariene.

Ingrediente

  • ardei roșu 1, tocat grosier
  • ardei galben 1, tocat grosier
  • Vânătă 1, tăiată și tăiată în bucăți de 2,5 cm
  • eşalotă 2 lungi, decojite și tăiate în felii subțiri
  • pâine integrală 180 g, rupte în bucăți mici
  • ulei de măsline extra virgin 3 linguri
  • otet de vin rosu 3 linguri
  • mustar Dijon 1 lingura
  • miere curgătoare 1 lingura
  • frunze de busuioc 15 g, rupte

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge cuptorul la 220C/ventilator 200C/gaz 7. Puneti ardeii, vinetele, salota si painea intr-o tava mare de copt. Stropiți cu 1 lingură de ulei și asezonați. Folosind mâinile, aruncați totul împreună pe tavă. Se coace timp de 40 de minute, amestecand pe jumatate, pana cand legumele sunt fragede si aurii pe margini, iar painea este aurie si crocanta.

  • Pasul 2

    Între timp, puneți oțetul, muștarul și mierea într-un castron și amestecați împreună. Stropiți încet uleiul rămas și continuați să amestecați până se emulsionează. Sezon.

  • Pasul 3

    Lăsați legumele și pâinea prăjită să se răcească ușor în tavă și apoi turnați peste dressing. Se amestecă împreună cu busuiocul și se servește imediat.

Informatii nutritionale

  • Kcals 471
  • Gras 20.2g
  • Saturate 3g
  • Carbohidrați 51.4g
  • Zaharuri 16.8g
  • Fibră 15.2g
  • Proteină 13.3g
  • Sare 1.2g
#Panzanella #sănătoasă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *