Tipul bucătăriei:
Pasta cu oală cu brânză de capră și spanac
- servește 2
- Uşor
Aceste paste combină spanac ofilit și brânză moale de capră pentru a crea un fel de mâncare cremoasă și bogată. Ornează cu niște parmezan în plus și bucură-te ca o masă super-simplă în mijlocul săptămânii
Nu este nevoie să fierbeți pastele într-o tigaie separată pentru acest fel de mâncare – gătind totul împreună îl face foarte cremos.
Ingrediente
- elicoidali sau penne 200g
- ceapa verde 4, tocat
- usturoi 1 cuișor, zdrobit
- brânză moale de capră 150g
- alternativă parmezană sau vegetariană 50g, ras fin, plus un plus de servit
- stoc de legume 700 ml
- spanac 100g, tocat
Metodă
-
Pasul 1
Începând cu pastele, puneți toate ingredientele, cu excepția spanacului și stocul, într-o tigaie mare. Se toarnă peste bulionul de legume și se condimentează bine. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 12-15 minute, amestecând din când în când, până când pastele sunt doar fierte. Se amestecă spanacul până se usucă și se servește cu extra parmezan.
Informatii nutritionale
- Kcals 734
- Gras 29.3g
- Saturează 18.7g
- Carbohidrați 74,8g
- Zaharuri 6.4g
- Fibră 5.5g
- Proteină 40.1g
- Sare 2.4g
#Pasta #oală #brânză #capră #și #spanac