Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă de paste cu o oală cu brânză de capră și spanac

Pasta cu oală cu brânză de capră și spanac

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Aceste paste combină spanac ofilit și brânză moale de capră pentru a crea un fel de mâncare cremoasă și bogată. Ornează cu niște parmezan în plus și bucură-te ca o masă super-simplă în mijlocul săptămânii


Nu este nevoie să fierbeți pastele într-o tigaie separată pentru acest fel de mâncare – gătind totul împreună îl face foarte cremos.

Ingrediente

  • elicoidali sau penne 200g
  • ceapa verde 4, tocat
  • usturoi 1 cuișor, zdrobit
  • brânză moale de capră 150g
  • alternativă parmezană sau vegetariană 50g, ras fin, plus un plus de servit
  • stoc de legume 700 ml
  • spanac 100g, tocat

Metodă

  • Pasul 1

    Începând cu pastele, puneți toate ingredientele, cu excepția spanacului și stocul, într-o tigaie mare. Se toarnă peste bulionul de legume și se condimentează bine. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 12-15 minute, amestecând din când în când, până când pastele sunt doar fierte. Se amestecă spanacul până se usucă și se servește cu extra parmezan.

Informatii nutritionale

  • Kcals 734
  • Gras 29.3g
  • Saturează 18.7g
  • Carbohidrați 74,8g
  • Zaharuri 6.4g
  • Fibră 5.5g
  • Proteină 40.1g
  • Sare 2.4g
.
#Pasta #oală #brânză #capră #și #spanac
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *