Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Reteta de pastarnac fript cu crusta de parmezan

Păstârnac copt cu parmezan

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Acesta este un mod încântător și diferit de a găti păstârnacul. Cartofii prajiti subtiri de pastarnac se toarna in parmezan, mamaliga, praf de mustar englezesc si sare si se prajesc pana devin crocante. O parte delicioasă pentru orice masă


Încercați aceste delicioase păstârnac parmezan, apoi consultați-ne păstârnac fript de arțar, supă de păstârnac, chipsuri de păstârnac și altele retete de pastarnac.

Ingrediente

  • păstârnac 1 kg, decojit, tăiat în sferturi pe lungime și îndepărtat centrul lemnos
  • ulei de arahide 4 linguri
  • mămăligă 2 linguri
  • parmezan sau alternativă vegetariană 50 g, ras
  • pudră de muștar englezesc 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge cuptorul la 220C/ventilator 200C/gaz 7. Gatiti pastarnacul in apa clocotita cu sare timp de 6 minute sau pana cand se inmoaie. Scurge foarte bine.

  • Pasul 2

    Pune o tava mare, putin adanca, cu ulei la cuptor pentru 5 minute sa se incalzeasca. Amesteca mamaliga, branza si praful de mustar si asezoneaza cu sare. Puneți pe o farfurie mare, apoi aruncați păstârnacul în amestec cât este încă fierbinte.

  • Pasul 3

    Transferați în tava fierbinte, apoi dați la cuptor pentru 15 minute. Turnați grăsimea, apoi gătiți încă 15-20 de minute sau până când devine crocantă și aurie.

Informatii nutritionale

  • Kcals 227
  • Gras 12g
  • Carbohidrați 24.7g
  • Fibră 7.8g
  • Proteină 6.7g
  • Sare 0,2g
#Păstârnac #copt #parmezan
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *