Tipul bucătăriei:
Paste alla genovese
- serveste 4
- Uşor
Pasta alla genovese este un preparat clasic de paste italiene care folosește ingrediente simple. Gata în doar 15 minute, este masa perfectă rapidă și ușoară de făcut la mijlocul săptămânii
Ingrediente
- paste trofie (sau alta forma de paste scurte) 300g
- cartofi noi 150 g, tăiate la jumătate
- Fasole verde 100 g, tăiate
- pesto proaspăt 1 cadă mică
- parmezan sau alternativă vegetariană a servi
Metodă
-
Pasul 1
Gătiți pastele urmând instrucțiunile de pe pachet. Fierbeți cartofii în apă clocotită cu sare până se înmoaie, adăugând fasolea verde în ultimele 4 minute de gătit. Scurge pastele, păstrând 2 linguri de lichid de gătit.
-
Pasul 2
Scurgeți fasolea și cartofii, apoi turnați pastele cu pesto, lichidul de gătit și un strop de lămâie. Se amestecă totul și se servește cu parmezan suplimentar, dacă doriți.
Informatii nutritionale
- Kcals 469
- Gras 19g
- Carbohidrați 65g
- Fibră 3.6g
- Proteină 13.9g
- Sare 0,6g
#Paste #alla #genovese