Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Reteta Paste Alla Genovese

Paste alla genovese

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Pasta alla genovese este un preparat clasic de paste italiene care folosește ingrediente simple. Gata în doar 15 minute, este masa perfectă rapidă și ușoară de făcut la mijlocul săptămânii


Ingrediente

  • paste trofie (sau alta forma de paste scurte) 300g
  • cartofi noi 150 g, tăiate la jumătate
  • Fasole verde 100 g, tăiate
  • pesto proaspăt 1 cadă mică
  • parmezan sau alternativă vegetariană a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Gătiți pastele urmând instrucțiunile de pe pachet. Fierbeți cartofii în apă clocotită cu sare până se înmoaie, adăugând fasolea verde în ultimele 4 minute de gătit. Scurge pastele, păstrând 2 linguri de lichid de gătit.

  • Pasul 2

    Scurgeți fasolea și cartofii, apoi turnați pastele cu pesto, lichidul de gătit și un strop de lămâie. Se amestecă totul și se servește cu parmezan suplimentar, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 469
  • Gras 19g
  • Carbohidrați 65g
  • Fibră 3.6g
  • Proteină 13.9g
  • Sare 0,6g
#Paste #alla #genovese
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *