Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

4645

picadillo andaluz

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 8-10
  • Puțin efort

Secretul unui picadillo bun este să-l prepari cu mult timp înainte, de preferință cu o seară înainte, apoi să-l răcești, astfel încât toate aromele să aibă șansa de a se îmbina.


Ingrediente

  • castraveți 2, fără semințe și tocate mărunt
  • piper verde 1, tocat fin
  • ceapă 1 mic, tocat fin
  • ulei de măsline extra virgin 2 linguri
  • otet de sherry 1 lingura
  • rosii 4
  • a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Pune castraveții, ardeiul verde și ceapa într-un castron sau într-o cutie de plastic care se etanșează.

  • Pasul 2

    Faceți o vinegretă cu uleiul, oțetul și un praf de sare, turnați-o peste legume și amestecați.

  • Pasul 3

    Dacă maturați picadillo peste noapte pentru a mânca la prânz în ziua următoare, este o idee bună să lăsați roșiile afară până dimineața. Castravetele va fi crocant peste noapte și a eliberat puțin suc.

  • Pasul 4

    Tăiați roșiile cubulețe mici și adăugați-le la celelalte legume. Se amestecă ușor, astfel încât roșiile să nu se destrame.

  • Pasul 5

    În mod tradițional, acesta este servit într-un castron în mijlocul mesei, toată lumea scufundând-o într-o lingură și folosind o felie de pâine pentru a prinde picăturile. Alternativ, serviți în boluri mici.


    Ai încredere în măsline

    Jeannie Chesterton s-a antrenat la Le Cordon Bleu din Londra. De peste 30 de ani locuiește în Andalucia împreună cu soțul ei, Sam. Sunt co-autori ai Buenvino Cookbook: Recipes from our Farmhouse in Spain (20 GBP, Bene Factum).

#picadillo #andaluz
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *