Tipul bucătăriei:
Pitta de sfeclă roșie, brânză de capră și nucă
- serveste 2
- Uşor
Aceste mici buzunare pentru legume sunt o modalitate cu adevărat sănătoasă de a te bucura de produse proaspete – sfeclă roșie, brânză de capră și nuci – fără a fi prea agitate. Sunt ușor de făcut și gata în doar 15 minute
Ingrediente
- pitta integrală 2 sau 4 mini
- sfecla rosie cruda 1, de marime medie, curatata de coaja si rasa
- rachetă 50 g
- salata de miei 50 g
- lămâie ½, suc
- ulei de masline
- chutney de ceapa rosie 1 lingura
- brânză moale de capră 50 g
- jumătăţi de nucă1 lingura, prajita si tocata
Metodă
-
Pasul 1
Prăjiți pitta. Amestecați sfecla roșie rasă cu rucola și salata de miel, amestecând puțin suc de lămâie, niște condimente și 1 linguriță de ulei de măsline. Împărțiți pitta pe o parte și întindeți chutney-ul de ceapă pe o jumătate, apoi adăugați frunzele de salată. Deasupra se sfărâmă brânza de capră și se împrăștie cu nucile tocate, prăjite.
Informatii nutritionale
- Kcals 300
- Gras 12.2g
- Carbohidrați 33.2g
- Fibră 4.5g
- Proteină 14.1g
- Sare 0,9g
#Pitta #sfeclă #roșie #brânză #capră #și #nucă