Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Reteta Paine Pita Cu Sfecla Rosie, Branza De Capra si Nuci

Pitta de sfeclă roșie, brânză de capră și nucă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Aceste mici buzunare pentru legume sunt o modalitate cu adevărat sănătoasă de a te bucura de produse proaspete – sfeclă roșie, brânză de capră și nuci – fără a fi prea agitate. Sunt ușor de făcut și gata în doar 15 minute


Ingrediente

  • pitta integrală 2 sau 4 mini
  • sfecla rosie cruda 1, de marime medie, curatata de coaja si rasa
  • rachetă 50 g
  • salata de miei 50 g
  • lămâie ½, suc
  • ulei de masline
  • chutney de ceapa rosie 1 lingura
  • brânză moale de capră 50 g
  • jumătăţi de nucă1 lingura, prajita si tocata

Metodă

  • Pasul 1

    Prăjiți pitta. Amestecați sfecla roșie rasă cu rucola și salata de miel, amestecând puțin suc de lămâie, niște condimente și 1 linguriță de ulei de măsline. Împărțiți pitta pe o parte și întindeți chutney-ul de ceapă pe o jumătate, apoi adăugați frunzele de salată. Deasupra se sfărâmă brânza de capră și se împrăștie cu nucile tocate, prăjite.

Informatii nutritionale

  • Kcals 300
  • Gras 12.2g
  • Carbohidrați 33.2g
  • Fibră 4.5g
  • Proteină 14.1g
  • Sare 0,9g
#Pitta #sfeclă #roșie #brânză #capră #și #nucă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *