Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă Socca Pizzas în două feluri

Pizza Socca in doua feluri

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 10
  • Uşor

Socca își are originea în Nisa, dar acum este foarte la modă în SUA. Clatita cu naut poate fi folosita ca wrap, paine pentru inmuiere sau ca baza de pizza. Toppingurile ușoare îl fac o gustare sănătoasă


Ingrediente

  • făină de năut (grame). 300 g

TOPPING PESTO ȘI MĂZARE

  • nuci caju 30 g
  • usturoi 1 cuișoare mic, zdrobit
  • rachetă punga de 50 g
  • ulei de masline
  • parmezan sau alternativă vegetariană 1 lingura, ras fin
  • mozzarella 1 bila, feliata subtire
  • pui frunze de spanac o mână
  • Mazăre congelată 50 g, decongelat

TOPPING DE CALĂ ȘI MĂSLINE

  • varză creață 100 g, tocat și albit
  • măsline kalamata o mână, sferturi
  • SunBlush roșii câteva, rupte
  • brânză moale de capră 50 g
  • ulei de usturoi 1 linguriță pentru burniță

Metodă

  • Pasul 1

    Bateți făina de năut cu 400 ml apă, 1 linguriță sare și ½ linguriță piper. Lăsați timp de 30 de minute.

  • Pasul 2

    Pentru a face pesto, presează nucile caju într-un robot de bucătărie mic, apoi adaugă usturoiul și rucola și pulsează din nou. Adăugați treptat 3 linguri de ulei de măsline, apoi amestecați suficientă apă pentru a face un sos. Se amestecă parmezanul și se condimentează.

  • Pasul 3

    Încinge cuptorul 220C/ventilator 200C/gaz 7. Pentru a face bazele, se încălzește o tigaie mică antiaderentă sau o tigaie pentru clătite și se unge sau se pulverizează cu puțin ulei. Turnați suficient aluat pentru a face o clătită subțire de aproximativ 14 cm diametru, apoi gătiți câteva minute până când devin aurii. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte. Repetați cu restul de aluat pentru a face aproximativ 10 baze.

  • Pasul 4

    Aranjați jumătate din baze pe o foaie de copt, adăugați mozzarella și gătiți până se topește. Adăugați frunze de spanac, mazăre și un strop de pesto pe bazele acoperite cu mozzarella. Acoperiți restul cu varză albă, măsline, roșii și brânză de capră și terminați cu un strop de ulei de usturoi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 231
  • Gras 12.1g
  • Saturate 4g
  • Carbohidrați 19.4g
  • Fibră 3.6g
  • Proteină 9.4g
  • Sare 1.5g
#Pizza #Socca #doua #feluri
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *