Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă de plăcintă cu spanac și brânză cu anghinare

Plăcintă cu anghinare, spanac și brânză

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4-6
  • Uşor

Luați plăcinta cu brânză până la o crestătură cu spanac și anghinare marinată. Serviți această plăcintă savuroasă, sfărâmicioasă, cu o salată verde simplă pentru o masă ușoară în timpul săptămânii


Încercați această plăcintă cu anghinare, spanac și brânză, apoi verificați plăcinta noastră cu brânză și ceapă, plăcintă cu legume, mini plăcinte cu praz și cartofi și rețete de plăcinte vegetariene mai reconfortante.

Avem, de asemenea, mai multe rețete vegetariene delicioase de încercat, inclusiv o quiche vegetariană, wellington vegetarian și plăcintă cu ciobanesc vegetarian.

Ingrediente

  • copil spanac 250g, tocat
  • unt 2 linguri
  • ceapă 1, tocat mărunt
  • usturoi 1 cuișor, zdrobit
  • făină simplă 1 lingură, plus extra pentru praf
  • tot laptele 100 ml
  • Sferturi de anghinare marinate Odysea Pachet de 200g, scurs și tocat grosier
  • cheddar matur 100g, ras
  • parmezan sau grana padano (sau alternativă vegetală) 25g, ras fin
  • ouă 2
  • patiserie cu coaja scurta Bloc de 500g

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz 5. Puneți spanacul într-o strecurătoare și turnați peste un ibric cu apă fiartă pentru a-l ofili. Se răcește, apoi se stoarce cât mai multă apă posibil. Se lasă să se usuce pe hârtie de bucătărie.

  • Pasul 2

    Încălzește untul într-o tigaie și gătește ceapa și usturoiul timp de 5 minute până se înmoaie. Se amestecă făina și se fierbe 2-3 minute, apoi se amestecă treptat laptele până când se obține un sos gros. Adăugați spanacul și amestecați până se acoperă, apoi scoateți focul și amestecați anghinarea, brânzeturile și unul dintre ouă. Condimentează și răcorește.

  • Pasul 3

    A tăia calea 1/ 3 din patiserie. Rolați piesa mai mare pe o suprafață de lucru ușor înfăptuită până la grosimea unui 20p și folosiți-o pentru a alinia baza și părțile laterale ale unei forme de tort rotunde de aproximativ 22 cm, adânci de 4 cm, lăsând o consola. Întindeți restul de patiserie pentru a face un capac.

  • Pasul 4

    Includeți umplutura în cochilie, apoi bateți celălalt ou și glazurați marginea. Trageți capacul deasupra și apăsați în jos pentru a sigila. Utilizați foarfece pentru a tăia în jurul plăcintei, lăsând o dublă ieșire de 1cm. Crimp împreună. Glazurați partea superioară a plăcintei și tăiați o gaură rotundă în centru.

  • Pasul 5

    Coaceți timp de 40-45 de minute sau până devine auriu. Lăsați în cutie timp de 20 de minute înainte de a tăia în pene. Mănâncă cu o salată verde, dacă îți place.

Informatii nutritionale

  • Kcals 599
  • Gras 37.6g
  • Saturează 17.5g
  • Carbohidrați 46.4g
  • Zaharuri 3.5g
  • Fibră 4.8g
  • Proteină 16.2g
  • Sare 2g
.
#Plăcintă #anghinare #spanac #și #brânză
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *