Tipul bucătăriei:
Porumb BBQ cu usturoi și unt chilli
- serveste 6
- Uşor
Untul de usturoi picant dă o notă modernă acestei garnituri clasice de porumb dulce carbonizat la grătar. Face cel mai bun acompaniament pentru carne sau pește la grătar.
Ingrediente
- unt 125g, moale
- sos de usturoi și chilli 2-3 linguri (disponibile în supermarketuri)
- coriandru 1 lingura, tocat
- porumb pe stiule 6
Metodă
-
Pasul 1
Se zdrobește untul și sosul împreună cu coriandru. Se formează un cârnați și se înfășoară în folie alimentară. Răciți rapid în congelator.
-
Pasul 2
Pune porumbul la grătar întorcându-se frecvent timp de aproximativ 7-10 minute. Serviți cu felii de unt chilli deasupra.
Informatii nutritionale
- Kcals 254
- Gras 19.1g
- Carbohidrați 17.9g
- Fibră 1.6g
- Proteină 3.7g
- Sare 0,37g
#Porumb #BBQ #usturoi #și #unt #chilli