Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă de porumb la grătar cu unt

Porumb BBQ cu usturoi și unt chilli

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Untul de usturoi picant dă o notă modernă acestei garnituri clasice de porumb dulce carbonizat la grătar. Face cel mai bun acompaniament pentru carne sau pește la grătar.


Ingrediente

  • unt 125g, moale
  • sos de usturoi și chilli 2-3 linguri (disponibile în supermarketuri)
  • coriandru 1 lingura, tocat
  • porumb pe stiule 6

Metodă

  • Pasul 1

    Se zdrobește untul și sosul împreună cu coriandru. Se formează un cârnați și se înfășoară în folie alimentară. Răciți rapid în congelator.

  • Pasul 2

    Pune porumbul la grătar întorcându-se frecvent timp de aproximativ 7-10 minute. Serviți cu felii de unt chilli deasupra.

Informatii nutritionale

  • Kcals 254
  • Gras 19.1g
  • Carbohidrați 17.9g
  • Fibră 1.6g
  • Proteină 3.7g
  • Sare 0,37g
#Porumb #BBQ #usturoi #și #unt #chilli
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *